Waar vandaan: Advies > Culinair

Fazant à la Brabançonne

Heb van mijn docher twee wilde fazanten gekregen en zou deze graag klaarmaken. Ik dacht à la brabançonne, maar hoe begin ik er aan ?

Bereidingswijze:

Braad de fazanten in de oven of in een gesloten pot. Van zodra ze gaar zijn, verdeel in porties en stoof samen met de reeds gestoofd witloof een beetje verder met geuzebier. Blus de braadslede waar de fazanten in gebraden werden met geuze en voeg bij het gerecht. Dien op met het witloof en aardappelen naar keuze. Kroketjes passen hier ook perfect bij. Ook geblancheerde aardappelen die in de oven gebraden werden in eendenvet samen met de fazant.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?