Waar vandaan: Advies > Culinair

Ik wil courgette soep maken .

Ik wil courgette soep maken en heb daar ook een recept voor. Jammer genoeg staat er niet vermeld of de schil van de courgettes eraan moet blijven of eraf moet.

Wanneer wordt het vel van de rundstong gamakkelijkst verwijderd? Na afkoelen of als ze nag warm is?

Een courgette moet in principe niet geschild worden. Als het is voor de soep zelf kun je ze beter toch schillen, maar de garnituur mag ongeschild blijven.

Een gekookte ossentong moet gepeld worden terwijl ze nog warm is. Nadien gaat het veel moeilijker.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?