Waar vandaan: Advies > Culinair

Worstenbrood bakken ?

Voor het bakken van worstenbrood neem ik bladerdeeg en leg de worst een beetje van de kant op het bladerdeeg , ik rol het deeg over de worst en let er op dat de deeg de worst niet raakt; anders plakt de worst aan het deeg bij het bakken , maar in de oven tijdens het bakken zakt het bladerdeeg toch tegen de worst met gevolg dat het bovenste deeg niet gaar bakt . Mijn vraag is ; hoe houd ik het bladerdeeg van boven weg van de worst ?

We vrezen dat je niet het juiste soort bladerdeeg gebruikt. De rolletjes die verkocht worden om er taarten van te bakken zijn van zeer matige kwaliteit!

Probeer eens om in een O’Cool vestiging een professioneel bladerdeeg te kopen. Die geeft heel andere resultaten ( van het merk Banquet d’Or). Meestal zijn de kleine plakjes die in de diepvries verkocht worden ook behoorlijk van kwaliteit. Je kan hier een beetje mee experimenteren. In plaats van de worstjes in het deeg te rollen kan je het deeg beter over het deeg plooien zodat de sluiting aan de zijkant zit.

Meer vragen & advies >> Archief.Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: