Waar vandaan: Advies > Culinair

Ik wil op het nieuwjaarsmenu kwartelfilets serveren

Ik wil op het nieuwjaarsmenu kwartelfilets serveren in een grand veneursaus. Mag ik de filets dan ook nog marineren en welke marinade maak ik daarvoor best ?

Ik zou de filetjes niet marineren. Zo zal de delicate smaak van de kwartel helemaal gedomineerd worden door de smaak van de marinade !

Kruiden met peper en zout is meer dan voldoende.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: