Waar vandaan: Advies > Culinair

Dit jaar een kerstmenu uit oma's tijd.

Dit jaar een kerstmenu uit oma's tijd. - Garnalencoctail. - Ossenstaartsoep. - koetong of ossentong met madeirasaus, champignongs, boontjes en tuinkers. - Desserbuffet. Dit zijn dingen die de kinderen zelf niet klaarmaken dus doet moeke het dan maar. Maar hoe kan ik daar nu een "extra feestelijk tintje" aan geven? Het is tenslotte kerstavond.

Versier de garnalencocktail versieren met allerlei parafarnalia (vlaggetjes, prikkers) die in daarvoor speciaal verkocht wordt. AVA heeft daar een zeer grote keuze in.

Aan de soep en de hoofdschotel kunnen we niet veel extra’s aan toe voegen, maar bij het dessertenbuffet kunnen wel kaarsjes en kerstversiering gebruikt worden.

Extra tip: gebruik als menukaart een klein flesje wijn of schuimwijn, om je menukaart op te kleven.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :