Waar vandaan: Advies > Culinair

Welke wijnen van welk jaar kan ik best bij hertekalffilet serveren?

We gaan er van uit dat het hertekalfilet gewoon gebakken wordt en dan met een appeltje en een stronkje witloof en mogelijk wat gratin dauphinois geserveerd wordt, dan raden we je volgende wijnen aan:

* Chambertin

* Bandol

* Saint-Julien/Margaux/Saint-Emilion

* Een Rhône cru, zoals bv Vacquyeras, Crozes-Hermitage, Châteauneuf-du-Pape, Saint-Joseph. Tip: dit moeten wel goed gerijpte wijnen zijn van 8 tot 10 jaar oud.

* Rioja, type reserva maar van heel goed niveau .

* Portugese wijn van de Alentejo of Dão

Eigenlijk alle stevige krachtige rode wijnen die al een deel van hun kracht hebben verloren of die reeds een tijdje hebben gerijpt komen in aanmerking

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?