Waar vandaan: Advies > Culinair

Met de kerstdagen maken we hertekalffilet klaar...

Met de kerstdagen maken we hertekalffilet klaar,maar met de saus lukt dat ons nooit goed , graag een recept voor een goede saus , word opgediend met ? rode kool , gratin aardappelen , peertjes met airellen

Wat de wijn betreft graag een voorstel van uwentwege

Surf naar de link hieronder, het recept voor een lekkere saus staat onderaan:

http://blog.seniorennet.be/keukenweetjes/archief.php?ID=168575

Elke krachtige goede rode wijn zal hier perfect bijpassen. Onze voorkeur gaat uit naar een Bourgogne,- Rhône- en de betere Bordeauxwijnen (bv. Pomerol, St Emilion...). Een alternatief voorstel is een Zuid Afrikaanse wijn (bv Pinotage). We zouden je adviseren om eens raad te vragen aan je wijnhandelaar of de wijnverantwoordelijke van de supermarkt..

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :