Waar vandaan: Advies > Culinair

Met welke garnituur kan ik best gevulde eend serveren?

De klassieke garnituur bestaat uit een half appeltje, gaar gemaakt in de oven, gevuld met veenbessen. Hetzelfde kun je klaarmaken maar met kleine gestoofde peertjes ipv appeltjes. (Giesser Wildeman )

Een alternatief voorstel is :

- gestoofd witloof gekarameliseerd met een beetje suiker.

- gebakken boschampignons met een beetje gebakken sjalot

- gebakken schijfjes appel gekruid met een tikje kaneel

- rode kool met veel appels

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?