Waar vandaan: Advies > Culinair

Sommige vissoorten hebben een grondsmaak, zoals sommige zoetwatervissen, bestaat er een truk om die smaak te verbeteren?

Er worden allerlei trucjes beschreven om de grondsmaak van vooral zoetwatervissen te verdoezelen. Bijvoorbeeld marineren in azijnwater, het eerste vet dat uit de vis komt weggooien, enz... Geen enkele werkt echt. De enige oplossing blijft proberen de grondsmaak te camoufleren !

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?