Waar vandaan: Advies > Culinair

Mijn gelei is te vloeibaar gebleven.

Mijn gelei van rabarber en van appelen is na toevoeging van de correcte hoeveelheden suiker én "Pec" nog veel te vloeibaar.

Kan ik de gelei nog herkoken en meer Pec toevoegen om alles nog te redden?

Aan de binnenzijde van de verpakking van de doosjes PEC staat uitgelegd hoe u confituur moet herwerken met PEC.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?