Waar vandaan: Advies > Culinair

Graag had ik een recept om pruimenconfituur te maken met zoetmaker tagatesse.

Ik heb contact opgenomen met de firma. U kan dat eventueel zelf doen : 011 42 50 39 . Firma Damhert in Heusden Zolder.

Om confituur te maken gaat u tewerk zoals altijd maar u gebruikt slechts de helft Tagatesse.

Dus voor één kilo vruchten, 500 gram product. Zelfs slechts 400 gram als het om zoete vruchten gaat.

U moet ook extra pectine toevoegen. Bijvoorbeeld PEC. Lees meer op de verpakking hoe je deze moet gebruiken.

Zorg ervoor dat de bokalen zeer zuiver zijn en gebruik nadien steeds een zuivere lepel om de confituur uit de bokalen te nemen.

De bewaartijd is gegarandeerd vier weken in de koelkast.

( Bij gewone confituur is de suiker het bewaarmiddel dat hier afwezig is !!! )

Hier hun website:

http://www.damhert.be/pages/dh-nederlands/kijker-titelblad-inhoud.htm

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :