Waar vandaan: Advies > Culinair

Om gezondheidsreden gebruik ik in de keuken geen zout...

Om gezondheidsreden gebruik ik in de keuken geen zout maar wel veel look, peper, tijm enz. Nu heb ik look, peper en tijm op boontjes gedaan en lichtjes laten mee stoven. De eerste dag was dit lekker, maar de dag daarop nadat het terug weliswaar was op gewarmd was dat niet meer het geval. Mijn vraag is nu, heb ik een verkeerde samenstelling van kruiden of wat heb ik verkeerd gedaan ?

Bepaalde combinaties van kruiden met andere grondstoffen kunnen bij het opwarmen een andere smaak aannemen. Denk maar aan een gewone stoofpot: de volgende smaakt hij meestal beter. Daarentegen zullen aardappelen als ze koud geworden zijn hun goede smaak verliezen. Zoverliezen ook groene boontjes hun smaak bij het opwarmen... Misschien is de kruidencombinatie ook niet goed gekozen. De kruiden hebben tijdens de nacht dat ze in de koelkast stonden al hun smaak ontwikkeld...misschien een slechte smaak.

Probeer eens wat anders.

Meer vragen & advies >> Archief.Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: