Hoe bereid je asperges (verse) samen met eieren en echte boter ?
Met plezier geven wij een antwoord op je vraag “Hoe bereid je asperges samen met eieren en echte boter?”
Ingrediënten:
- 4 eitjes
- 4 eetlepels gehakte peterselie
- 150 gram braadmargarine ( Boter)
- 500 gram asperges
- muskaatnoot
Bereiding:
• Schil de asperges zorgvuldig en kook of stoom ze beetgaar.
• Kook ondertussen de eieren hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en plet ze met een vork fijn.
• Smelt ondertussen de braadmargarine op een matig vuur.
• Neem de pan van het vuur en roer de eieren en de peterselie door de gesmolten boter. Breng op smaak met nootmuskaat. Voeg eventueel een beetje peper en zout toe.
• Schik de asperges op een voorverwarmde borden en giet de saus erover.
• Serveer onmiddellijk
Meer vragen & advies >> Archief.
Vitelma :