Waar vandaan: Advies > Culinair

Hoe bereid je asperges (verse) samen met eieren en echte boter ?

Met plezier geven wij een antwoord op je vraag “Hoe bereid je asperges samen met eieren en echte boter?”

Ingrediënten:

  • 4 eitjes
  • 4 eetlepels gehakte peterselie
  • 150 gram braadmargarine ( Boter)
  • 500 gram asperges
  • muskaatnoot

Bereiding:

• Schil de asperges zorgvuldig en kook of stoom ze beetgaar.

• Kook ondertussen de eieren hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en plet ze met een vork fijn.

• Smelt ondertussen de braadmargarine op een matig vuur.

• Neem de pan van het vuur en roer de eieren en de peterselie door de gesmolten boter. Breng op smaak met nootmuskaat. Voeg eventueel een beetje peper en zout toe.

• Schik de asperges op een voorverwarmde borden en giet de saus erover.

• Serveer onmiddellijk


Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?