Waar vandaan: Advies > Culinair

Hoe bereid je asperges (verse) samen met eieren en echte boter ?

Met plezier geven wij een antwoord op je vraag “Hoe bereid je asperges samen met eieren en echte boter?”

Ingrediënten:

  • 4 eitjes
  • 4 eetlepels gehakte peterselie
  • 150 gram braadmargarine ( Boter)
  • 500 gram asperges
  • muskaatnoot

Bereiding:

• Schil de asperges zorgvuldig en kook of stoom ze beetgaar.

• Kook ondertussen de eieren hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en plet ze met een vork fijn.

• Smelt ondertussen de braadmargarine op een matig vuur.

• Neem de pan van het vuur en roer de eieren en de peterselie door de gesmolten boter. Breng op smaak met nootmuskaat. Voeg eventueel een beetje peper en zout toe.

• Schik de asperges op een voorverwarmde borden en giet de saus erover.

• Serveer onmiddellijk


Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :