Waar vandaan: SeniorenNetMagazine > Psychologie > Steungrootouder worden. Is het iets voor jou?

Steungrootouder worden. Is het iets voor jou?


Psychologe
Veronika Sjinkarenko
Veronika Sjinkarenko
Grootouders zijn eigenlijk onmisbaar in het leven. Ze zijn de grote steun en toeverlaat van de (jonge) ouders en de allerliefste in de ogen van hun oogappels, de kleinkinderen. Maar door omstandigheden hebben ouderen soms geen kleinkinderen of zien ze die weinig. En er zijn heel wat (alleenstaande) ouders die het zonder opa en oma moeten zien te rooien... Word jij steungrootouder?

Wat zijn steungrootouders?

Steungrootouders zijn mensen die de rol vervullen van opa en/of oma voor een gezin dat zelf geen grootouders heeft voor zijn kinderen. Soms zoeken mensen ook een steungrootouder omdat ze geen of weinig contact hebben met hun eigen ouders.

Je vult je rol zelf in.

Daarom zoekt Veerle steungrootouders.

Veerle is een aanstaande mama en zij is op zoek naar steungrootouders voor haar zoon.
"Ik zoek steungrootouders omdat ik door omstandigheden geen grootouders heb voor mijn kindje en omdat dit me een verrijking lijkt in het leven van alle betrokken partijen!!"

De gezinnen spreken zelf af wat ze verwachten van de grootouders en de grootouders geven zelf ook aan wat voor hun haalbaar is. Zo ontstaat er een unieke band tussen mensen.

Er zijn veel ouderen die nooit kinderen hebben gehad of door omstandigheden geen of heel weinig contact hebben met hun eigen kinderen. Voor deze mensen kan het een verrijking zijn om een steungrootouder te zijn.

Onmisbare grootouders.

Grootouders zijn eigenlijk onmisbaar in ons huidig leven. Ze zijn de grote steun en toeverlaat van vele ouders.
In een hectisch en veeleisend leven van vandaag geven grootouders opvang, advies, ondersteuning en praktische ondersteuning.

In gezinnen waar geen grootouders zijn moeten de kleine kinderen veel vaker naar de crèche. Hier zijn de ouders ook veel vaker overwerkt en gespannen.

Een grootouder kan veel steun bieden aan een ouder die het even niet ziet zitten of gewoon een beetje afleiding nodig heeft van de dagelijkse problemen.

Grootouders

Méér dan af en toe oppas voor de kids.

Voor Veerle is het vinden van een steungrootouder meer dan enkel af en toe een oppas voor de kinderen te hebben:

"Steungrootouders hebben zou me helpen om me meer compleet te voelen als een deel van een geheel ,een deel van een mensenketting... Het zou me ook een dynamischer gevoel geven . Ik wil voor mijn kind een dynamische omgeving scheppen waarin het zich omringd voelt... Het zou enorm veel voor me betekenen en me veel deugd doen als er mensen zijn die met mij bewust dit engagement van steungrootouders willen aangaan..."

Het is het overwegen waard.

Voor steungrootouders kan het vervullen van deze rol veel zingeving betekenen. Het is vrijwilligerswerk dat een diepe impact heeft op zowel de kleinkinderen als hun ouders.

Kinderen kunnen een sterke band krijgen met hun steungrootouder. Wanneer zo een persoon een lange tijd in het leven van het kind is, is het niet veel anders dan een "echte" oma of opa.

Je krijgt er een familie bij.

De betekenis is er niet enkel voor de kleinkinderen, maar ook voor de steungrootouders zelf. Ouderen die zelf weinig familie en netwerk hebben, krijgen er op deze manier een hele familie bij. Op een bepaalde manier kan dit misschien zelfs een warmere familie zijn dan een biologische; alle partijen kiezen immers echt voor deze relatie en beseffen hoe bijzonder het is om elkaar in het leven te hebben.

Bezint eer je begint.

Wie steungrootouder wil worden gaat best niet over één nacht ijs en moet de beslissing weloverwogen nemen. Indien je overweegt om steungrootouder te worden, denk je best even aan de volgende zaken:

 1. Het is een lange verbintenis.
  Een steungrootouder wordt je niet voor heel even. Het gaat vaak om een lange verbintenis. Mensen kunnen zelfs kiezen om voor de rest van hun leven deze rol te blijven vervullen voor elkaar.
  Wil je toch maar voor een korte periode de rol van steungrootouder op je nemen, dan moet je dat dus vanaf het begin duidelijk communiceren.
 2. Welk soort steungrootouder wil en kan je zijn?
  Ook ouderen die niet veel buiten (kunnen) komen kunnen zich aanbieden. Je hoeft niet per se jong, gezond en mobiel te zijn om een steunouder te kunnen zijn. Ook ouderen die niet veel buiten (kunnen) komen kunnen zich aanbieden. Er zijn namelijk ook gezinnen die met plezier op visite willen komen. Zij hebben dan misschien minder praktische ondersteuning nodig.
 3. Stel je verwachtingen op elkaar af.
  Spreek goed af wat je van elkaar verwacht. Het moet een goede match zijn om een succes te worden.

  Veerle: "We zouden leuke dingen samen kunnen doen: eens gaan wandelen, naar de speeltuin gaan, elkaar gezelschap houden...kortom toffe dingen samen doen - de dingen doen die echte grootouders ook met hun kinderen en kleinkinderen doen...We zouden 1 keer per week of 1 keer om de 14 dagen kunnen afspreken..."

Waar kan je terecht?

Er is naar mijn weten nog geen organisatie die bemiddelt tussen gezinnen en steungrootouders. Je moet dus zelf het initiatief nemen en een berichtje plaatsen op een forum of een plaatselijke krant.

Misschien word jij een steungrootouder voor Veerle's kindje?

 
Psychologe Veronika Sjinkarenko
Zij biedt gedragstherapeutische en oplossingsgerichte behandelingen aan: to-the-point en kortlopend. Ze komt aan huis in de regio van Brasschaat. Daarnaast doet ze ook online behandelingen.

Twijfelt u of u wel een goeie energieprijs hebt? (advertentie)

Blijf niet met die twijfel zitten. Klik hier en Electrabel helpt u uw prijs te vergelijken met de prijs van de markt. Wordt u liever telefonisch geholpen?  Bel ons op 078 35 33 33  en we maken samen de vergelijking. Om het vlot te laten verlopen, neemt u best uw huidige energiefactuur bij de hand.

195 reacties

i. stevens
ik ben een alleenstaande mama met een dochtertje van 7j. mijn dochtertje heeft geen grootouders. wij wonen in dilbeek en zijn op zoek naar steungrootouders, mijn mailadres is izitteke@hotmail.com. ingrid
2013-11-03 23:11:36 REAGEER
D. Bovijn
Hallo, ik ben een 25jarige mama van een prachtige dochter van 3j. Mijn ouders zijn gescheiden al van mn 3jaar. Mn vader heb ik sinds 6jaar weer leren kennen maar een band is er niet. En met mn moeder heb ik geen contact omdat ik met de man samen ben waar zijn niet mee akkoord is. Ik heb namelijk wel een kind met die man.. Ik dacht dat ik sterk genoeg was om dit allemaal te accepteren en alles tegelijk te zijn voor mijn dochterlief, maar nu het grootouderfeest is op school, val ik in een diepe put!! Hier had ik mij nog niet op voorbereid. Hoe sterk kan een mens blijven? Nu kom ik tot het besef dat mijn dochter niet alleen mij en haar papa, maar ook grootouders nodig heeft.. Mijn vriend en ik verschillen 17j van leeftijd, hij is er 42. Zijn ouders zijn al 70j waar van zijn vader (dat een prachtmens was) reeds overleden is.
Ja, ik had graag een oma en/of opa gewillen dat mijn dochter haar speciale momenten kan invullen vol met liefde en goedheid..

Groetjes Daphny
2013-11-07 09:27:44 REAGEER
I. Pelgrims
Hey, ik ben Ingrid, een jonge grootmoeder. Ik werk nog full-time, maar op vrije momenten werk ik mee aan het brugfigurenproject in de gemeente. Dat is taalondersteunende naschoolse hulp aan kleuters en lagere schoolkinderen. Zo leerde ik de 7-jarige Seli en haar pleegouders kennen. Seli noemt me moeke. Toen onlangs haar (pleeg)oma overleed, vroeg ze of ze me nog moeke mocht blijven noemen en of ik dan voortaan ook haar echte moeke (oma) wilde zijn. Dat was vlug geregeld. Mijn verrassing was groot toen ze op Nieuwjaar plots voor de deur stond met haar mooiste kleertjes aan om haar nieuwjaarsbrief te lezen. Een heel emotionele ervaring die ik iedereen kan aanraden.
Groetjes moeke.
2014-01-16 22:03:29 REAGEER
A. Fekete
Beste Moeke,

Ik ben op zoek naar een grootmoeder voor mijn 4 jaar oud dochter. Waar woont u?

Mvg,
Andrea
2018-04-16 17:59:17 REAGEER
D. Baert
Hallo, ik ben Dominique, op een paar weekjes na 50 jaar oud. Wij hebben geen kinderen en dus ook geen kleinkinderen en dat blijft bij mij een pijnlijk punt. Ik heb wel neefjes en nichtjes met kleine kindjes, maar daar zorgen mijn broers en zus - en gelukkig ! - heel graag voor, dus heb ik nooit de kans om mij erover te ontfermen, ook doordat ik niet in de buurt woon. Ik zou dolgraag een steungrootmoeder worden, ik mis die speciale band echt. Indien u of iemand in uw buurt interesse heeft, stuur dan een mailtje naar domibear64@gmail.com. Ik woon in het Mechelse. Groetjes, Domi
2014-03-30 12:32:18 REAGEER
D. Baert
Hallo, ik ben Dominique, op enkele weken na 50 jaar. Wij hebben geen kinderen en dus ook geen kleinkinderen. Mijn neven en nichtjes hebben al veel steun en hulp voor hun kindjes dankzij mijn broers en zus. En mede door de geografische afstand zie ik die kindjes ook niet veel. Ik zou dolgraag steungrootouder worden want ik mis die speciale band echt. Indien u interesse heeft, geef mij dan een seintje op mijn email adres : domibear64@gmail.com. Ik woon in het Mechelse. Groetjes, Domibear
2014-03-30 12:39:09 REAGEER
E. Naessens
Wij zijn een gezin met 2 kleine kindjes, een zoontje van 4 en een dochtertje van 3 jaar. Van de 4 grootouders zijn er al 3 overleden. We zouden het heel fijn vinden om een soort surrogaat grootouders te vinden voor onze kindjes. Zeker ons zoontje is heel gevoelig daaraan en vraagt regelmatig waarom hij geen oma heeft en de andere kindjes van zijn klas wel. Wij wonen in Oost-Vlaanderen
2014-10-23 13:56:49 REAGEER
.
Hallo, zijn jullie nog op zoek naar een steun-oma? Zoja, wil ik me graag voorstellen.
Ik ben een vrouw van 51 en heb een groot hart voor kinderen, alles met en voor kinderen doe ik met veel liefde! Werk ook als kinderverzorgster in een kleuterschool.
Ik woon ook in Oost Vlaanderen dus laat maar iets weten bij interesse!

Groetjes, Conny
2017-01-25 09:08:47 REAGEER
.
Dag Conny,
Ik woon in Nazareth en heb twee kindjes, 6,5 en 3,5 jaar. Wij zouden graag een steunoma verwelkomen in ons gezin. Ik las dat u in Oost-Vlaanderen woont, toevallig in de buurt?
Groetjes,
2017-09-06 20:47:43 REAGEER
P. Schampaert
Hallo ben Patricia ben 42 jaar en heb geen grootouders meer en mis dat wel ik heb 10 thuishulp gedaan maar door omstandigheden moeten stoppen e maar deed het wel graag maar mis een gesprek met de moe zal ik maar zeggen en een pannenkoek gaan eten misschien is er wel iemand die zich ook een beetje eenzaam voelt en iets mist
2015-11-04 22:30:22 REAGEER
c. boer
we zoeken voor ons kindje ook een lieve oma/opa en een tante/oom en we hopen echt op lieve en serieuze reactie en je mag me altijd mailen, cormar652009@hotmail.com
2015-12-15 09:43:29 REAGEER
h. Bisschop
Hallo heb je al gevonden wat je zoek
wij zijn echtpaar van 70en 62 jaar
we wonen op een boerderij met wat dieren en boomgard
het is in de buurt van hoogeveen
2016-12-31 12:56:00 REAGEER
K. Bertin
Hallo, wij zoeken voor onze lieve zoon van vier jaar een lieve oma of opa, tante.. Wij hebben niet echt familie, en wij missen dat toch wel in ons gezin. Serieuze reacties kunnen op : kimbertin@hotmail.com
2016-03-21 08:13:24 REAGEER
h. Bisschop
Hallo heb je al gevonden wat je zoek
wij zijn man en vrouw van 70 en 62 jaar
we wonen op een boerderij inde buurt van hoogeveen
aaldert en hennie
2016-12-29 18:35:31 REAGEER
A. Schenkel
Wij zouden graag die lieve opa en oma willen zijn.
Onze kinderen wonen te ver om regelmatig elkaar te zien.
We wonen in Heeg..friesland
2018-10-13 18:54:37 REAGEER
a. mennes
Hallo,

Ik zag U berichtje,bent U al een steun grootouder van iemand?
Wij zouden graag een opa en oma weer in ons gezin krijgen.
Wij zijn een gezin met 2 tieners en missen contact met grootouders.
Graag horen we van U.
Groetjes Fam Mennes.
2018-11-07 15:42:36 REAGEER
n. Kortlever
ik zou graag een bonusoma/steungrootouder willen zijn.

Ik woon zelf in Oegstgeest
Ik ben 65 jaar, weduwe zonder kinderen.
Ik heb altijd een goede klik met kinderen gehad.

Het zou super zijn als ik voor jullie kinderen een toevoeging aan hun leven
zou kunnen worden. waar wonen jullie? groetjes, Nel
2018-11-15 15:08:52 REAGEER
C. Brune
Hallo, bent u al Oma van iemand?
Warme groetjes
Cathy
2018-12-07 01:16:50 REAGEER
n. Kortlever
misschien heeft u mijn reaktie hieronder niet gelezen????
2018-11-27 19:42:25 REAGEER
A. Schenkel
Hallo.
Wij willen graag een lieve opa en opa zijn voor je zoontje.
Wij wonen in Heeg.
Voor verdere info kunt u ons berichten. En zien daar naar uit.
2018-10-13 18:56:49 REAGEER
A. Schenkel
Hallo.
Wij willen graag een lieve opa en opa zijn voor je zoontje.
Wij wonen in Heeg.
Voor verdere info kunt u ons berichten. En zien daar naar uit.
2018-10-13 18:56:54 REAGEER
K. Bertin
Hallo,

Wij zoeken een lieve oma en opa voor ons gezin. Wij hebben een zoontje van vier, maar niet echt veel familie, en de familie waar we nog contact met hebben wonen niet in de buurt.
Ik heb zelf het grootste deel van mijn jeugd bij mijn meme gewoond, en ik denk daar aan terug met een heel warm gevoel, en ik wil dat onze zoon ook kunnen geven.
Wat ik verwacht van de plusoma of opa? Dat er vooral veel liefde gegeven word aan mijn zoontje, respect en begrip, dat ze iets bijbrengen aan zijn opvoeding, leuke dingen samen doen enz..
Wij willen zelf gewoon ook een heel goed contact hebben, alles staat in teken van respect en liefde voor elkaar..
Wijzelf wonen in Knesselare, dus zou leuk zijn om iemand in de buurt te hebben!

Groetjes, Kim, Jurgen, en Leandro!
2016-03-21 08:54:45 REAGEER
.
Hallo, zijn jullie nog op zoek naar een steun-oma? Zoja, wil ik me graag voorstellen.
Ik ben een vrouw van 51 en heb een groot hart voor kinderen, alles met en voor kinderen doe ik met veel liefde! Werk ook als kinderverzorgster in een kleuterschool.
Ik woon ook in Oost Vlaanderen dus laat maar iets weten bij interesse!

Groetjes, Conny
2017-01-25 09:07:17 REAGEER
M. Maxwell
Hallo,

Ik ben een werkend alleenstaande ouder van drie lieve kinderen 16, 13 (jongens) en een meisje van vijf.

Ik kom oorspronkelijk uit Ireland en heb hier geen familie, mijn kids missen de gezelligheid van een groter familie en vooral mijn dochter mist een oma. Ik woon in Den Haag.

Groetjes marci
2016-03-25 18:47:00 REAGEER
j. Commerce
Bent u of kent u een ouderpaar die de wens heeft een kleinkind te hebben,
maar door omstandigheden dit niet heeft?
Wij willen graag een ouderpaar betrekken bij ons leven en ons zoontje van 1,5 jaar.
Door omstandigheden vullen onze ouders niet de rol in die wij zelf graag
zien bij ouders en voor een opa en oma. Wij missen de warmte van
het hebben van betrokken ouders, die met regelmaat langskomen, interesse
tonen in ons zoontje (en in ons), hulp aanbieden en die het leuk vinden
om tijd met ons zoontje door te brengen of op hem te passen. Om samen leuke dingen mee te ondernemen.

Accepteren dat voor ons en voor ons zoontje geen warme banden met (groot)ouders is gegeven, is een mogelijkheid. Mooier vinden wij het als wij en het ouderpaar elkaar kunnen aanvullen in wat wij verlangen. Wij geloven dat het kan en hopen op een mooie reactie.

Wat zou het leuk zijn als vanzelfsprekendheid en eigenheid met elkaar ontstaat...ondanks dat je geen bloedbanden van elkaar bent.

Spreekt dit bericht jullie aan? Dan komen wij graag in contact!
Onze interesse gaat uit naar een ouderpaar en niet naar alleenstaanden
en het liefst in nabije omgeving van Amersfoort, zodat afstand geen belemmering vormt.
2016-09-11 23:35:02 REAGEER
Z. Eshghiali
Hallo,
Ik woon samen met mijn dochter van 9 jaar. We hebben helaas bijna geen familie en daarom hebben we de behoefte aan een oma en opa band.
We wonen in Den Haag en zou graag in contact willen komen met mensen die misschien tijd en zin hebben om met ons samen leuke dingen te doen en een oma en opa voor ons willen te zijn.
Hartelijke groeten,
Zara
2016-09-28 09:30:40 REAGEER
L. Horst
hallo ik ben een alleenstaande oma en woon in Den Haag. Mijn dochter woont met haar zoontje ver weg en ik zie hen 1x per jaar. Ik wil graag een kleinkind in de buurt. Heb je belangstelling dan laat me weten.
groet Letty
2016-11-01 18:05:28 REAGEER
M. Jansen
Hallo Letty, ik weet niet of je inmiddels al voorzien bent. Mocht dat niet zo zijn, mail mij dan op
private464@gmail.com. Ik woon in den haag. En zoek een lieve oma voor mijn zoontjes. Ik mail je graag een foto.
Warme groet, maartje
2017-02-28 18:55:40 REAGEER
C. Brune
Hallo Oma Letty
Wij willen u graag als Oma voor mijn dochtertje van 7 maanden in ons familie hebben
Groetjes
Cathy
2018-12-06 16:15:11 REAGEER
R. Eichhorn
Hallo
Wij zijn een gezin met een zoontje van 8 maanden. Onze ouders vullen helaas niet de rol in die wij hadden gehoopt. Wij zijn dus op zoek naar mensen die deze rol willen invullen. Leeftijd maakt niet uit, een oom of tante is ook welkom. Wij hopen op iemand waar mijn zoontje op kan bouwen, waar hij af en toe iets mee kan doen. Gewoon zoals een familie hoort te zijn. Zelf wonen we in omgeving Gouda. zussen.renr@gmail.com
2016-09-30 21:30:35 REAGEER
T. Beun
Mijn man (50 jr) en ik (48) woonachtig in Alphen aan den Rijn zouden graag steun grootouders willen zijn van een leuk jong gezin. Mijn man heeft zelf nooit kinderen gekregen en zelf heb ik uit mijn eerste huwelijk twee volwassen kinderen waar ik helaas, net als met mijn eigen familie geen contact meer mee heb.
Ondanks dat mijn man en ik allebei nog werken, hebben we nog genoeg tijd over om een niet biologische familieband op te bouwen met een jong gezin die dit (net als wij) ook missen. Wij denken aan gezellig op visite gaan of komen, verjaardagen en feestdagen gezamenlijk vieren of zo nu en dan oppassen of logeren.
Wij hebben trouwens wel een klein jong hondje thuis rondlopen voor het geval dit een bezwaar mocht zijn.
Wie weet leren we elkaar spoedig kennen.
Stuur gerust een berichtje als je meer informatie of contact wilt.
tine68@xs4all.nl
2016-10-20 15:26:32 REAGEER
N. Beelen
Hee Goedemorgen,

ik lees net jullie berichtje. Ik ben zelf 47 en mijn man 52. Wij hebben 3 kinderen. Twee tienermeiden en een zoontje van 10. Maar ook wij missen vreselijk familie. Onze kinderen zijn wel niet meer van de glijbaan en de zandbak Maar zouden het heerlijk vinden als iemand bij hen komt kijken als ze aan het paardrijden zijn en dan trots zijn op ze. Mijn zoontje heeft autisme en maakt daardoor niet echt vriendjes. Is gek op spelen en heeft zoveel humor. Hij heeft zoveel te geven. Dus een steun Oom en tante zijn net zo welkom.
We wonen in Nieuw Vennep, en hebben twee honden.

Groetjes
Natasja van Beelen
2016-11-18 10:37:16 REAGEER
p. summer
hi goedemorgen wij zijn een jong gezin met drie meiden van 12 en 8 en 2 ook wij hebben geen contact met de fam al jaren niet mijn jongste dochter van 2 heeft nooit een opa en oma gehad weet niet eens wie ze zijn omdat mijn man zn ouders er niet voor voelen om oma en opa te zijn voor de kleine meid wij als ouders hebben daar veel verdriet van onze meiden komen erg veel warme liefde tekort hwij hopen langs deze weg wel een lieve oma en opa te vinden voor onze prinsesjes
2017-02-19 10:25:30 REAGEER
R. Thijssen
Welke provincie of stad wonen jullie ?
2017-12-12 13:16:23 REAGEER
M. Geersen
Beste Tine,

Graag reageer ik op jouw berichtje!
Wij zijn een "jong" gezin! Hoewel wij niet (46 en 55), maar de kinderen wel, 8 en 4 jaar.
Heel graag willen wij een ouder stel ("opa en oma") die ook met onze kinderen optrekken. Precies wat je zegt, verjaardagen en feestdagen e.d.
Door ernstige omstandigheden zijn er geen opa's en oma's in ons gezin en we gunnen dat onze kinderen zo graag.
Zelf heb ik heel warme herinneringen aan mijn opa en oma van vroeger!
Hoop dat jullie onze leeftijd geen bezwaar vinden ;) en hoor graag jullie reactie hierop!
Hartelijke groeten,
Marion en Frank
mgeersen@caiway.net
2017-09-19 16:37:18 REAGEER
L. Horst
Ik ben een werkende oma en woon in Den Haag. Mijn eigen kleinkind woont ver weg. Ik zou graag een oma willen zijn voor een kleinkind die zelf geen oma (meer) heeft of nooit heeft gehad.
Ik hoop op een reactie!
groet Letty
2016-11-01 18:09:38 REAGEER
S. Kamel
Hallo
Ik heb een zoon van vier en half jaar. Wij hebben geen familie hier en hij is verdrietig dat hij geen oma en opa heeft.
Wij wonen in Ridderkerk ( Bolnes)
Mvg
2017-02-27 14:23:03 REAGEER
M. Jansen
Hallo Letty, ik weet niet of je inmiddels al voorzien bent. Mocht dat niet zo zijn, mail mij dan op
private464@gmail.com. Ik woon in den haag. En zoek een lieve oma voor mijn zoontjes. Ik mail je graag een foto.
Warme groet, maartje
2017-02-28 19:02:23 REAGEER
C. Brune
C. Brune
Hallo Oma Letty
Wij willen u graag als Oma voor mijn dochtertje van 7 maanden in ons familie hebben
Groetjes
Cathy
2018-12-06 16:23:37 REAGEER
.
Wij zijn een warm gezinnetje met een dochtertje van 10j ,maar door spijtige omstandigheden heb ik geen ouders meer en de ouders van mijn man wonen heel erg ver,zodat lynneke geen grootouders heeft,dus bij kerst zijn wij altijd alleen.want ik heb ook geen zus of broer.Wij zijn dus eigenlijk op zoek naar lieve grootouders,die bv.regelmatig eens binnenspringen of waar wij eens iets fijn kunnen mee doen.Voor mij als mama zou het ook veel betekenen om eens iets bij een mama te kunnen doen,want die heb ik nooit gehad.Wij wonen in zuid limburg(belgie)p.s. Alleenstaande oma's zijn natuurlijk ook van harte welkom,veel liefs Evy
2016-12-19 18:57:46 REAGEER
h. Bisschop
Wij zij een opa en oma 62en 70 jaar
en we zouden het leuk vinden om nog een kleinkind met ouder(s)in ons gezelschap willen hebben
We wonen op een boerderij met wat dieren en tuin
het is in de buurt van hoogeveen
2016-12-29 18:41:20 REAGEER
h. Bisschop
Hallo we zijn op zoek naar een leuk kleinkind met zijn ouder(s)
wij zijn een echtpaar van 62-70 jaar
en wonen op een boerderij met wat dieren en moestuin
het is in de buurt van Hoogeveen
ons mail adres
geke3@hotmail.com
2016-12-30 10:59:25 REAGEER
J. Zwemmer
Hallo lieve mensen,

Wij zijn een gezellig stel zonder kinderen met humor en bijna dertig jaar getrouwd. Dit jaar worden we 60 jaar, dus rede voor een feestje. We zijn gestopt met hard werken en willen graag in contact komen met een warm werkend gezinnetje dat kleinere kinderen heeft, maar geen opa en oma en die missen. Wij wonen in Heerhugowaard.
2017-01-08 18:29:11 REAGEER
c. boer
we zouden leuk vinden als je ons mailt we zoeken namelijk een oma en opa voor ons kindje annelies_30@hotmail.com
2017-01-20 14:57:34 REAGEER
C. Brouwer
Heeft u veel reacties mogen ontvangen
2017-06-17 10:52:36 REAGEER
.
nee valt best wel tegen
2017-07-25 10:40:40 REAGEER
T. Diba

Hallo,
Ik woon samen met mijn zoon van 4 jaar. We hebben helaas bijna geen familie en daarom hebben we de behoefte aan een oma en opa band.
We wonen in alkmaar en zou graag in contact willen komen met Jullie
U kunt mij e-mail voor meer contact. t_diba22@yahoo.com
Hartelijke groeten,
2018-03-08 20:22:17 REAGEER
A. Schenkel
Wij wonen in Heeg.
En willen graag een opa en oma zijn.
Onze kinderen wonen ver weg. En zien ze te weinig.
2018-10-13 18:15:54 REAGEER
n. Kortlever
heeft u al oma's/opa's gevonden?
ik heb u een mail gestuurd.
vr. gr. Nel
2018-11-27 19:45:41 REAGEER
T. Diba

Hallo,
Ik woon samen met mijn zoonvan 4 jaar. We hebben helaas bijna geen familie en daarom hebben we de behoefte aan een oma en opa band.
We wonen in Alkmaar en zou graag in contact willen komen met mensen die misschien tijd en zin hebben om met ons samen leuke dingen te doen en een oma en opa voor ons willen te zijn.
Hartelijke groeten,
Diba
2018-03-08 20:31:57 REAGEER
M. Meeuwisse
Dag Diba,
Ik las je advertentie, lekker in de buurt, ik woon in Schagen.
Helaas is er geen opa voor je zoon.
Maar wel een hele leuke oma, die kreatief is en een groot hart voor kinderen heeft, ik ben 63 jaar.
Misschien kunnen we een keer contact hebben met elkaar, om te zien of het klikt.
Met vriendelijke groet, Marg M
2018-11-27 10:42:39 REAGEER
C. Brune
Hallo Diba
Ik en mijn dochtertje graag willen met jullie kontakt hebben. Wij zijn in Den Haag en hebben ook geen/weinig familie.
Warme groeten
Cathy
2018-12-07 01:38:10 REAGEER
s. vorstenbosch
Wij zijn op zoek naar een lieve oma en of opa om leuke dingen mee te doen. Onze kinderen zijn 12 ,10 en 4 jaar oud. Mijn moeder is afgelopen jaar overleden en ik mis het heel erg om ergens gezellig even op visite te gaan en samen leuke dingen te doen. Wij wonen in de omgeving van Den bosch.
2017-01-10 13:23:19 REAGEER
c. boer
als je tante en oom zoekt mag je ons wel mailen annelies_30@hotmail.com
2017-01-20 14:45:58 REAGEER
V. Smit
Wij zijn een echtpaar van rond de 60 en wonen ook in de buurt van den Bosch. Het zou misschien wel klikken. Groet
2017-02-18 22:44:45 REAGEER
c. boer
als je wil mag je ons mailen Annelies_30@hotmail.com
2017-05-11 09:03:20 REAGEER
.
Hallo,

Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 7.5 jaar en 6 jaar uit Gelderland en zouden heel graag willen kijken of er wellicht een klik is. We zien graag een berichtje terug en vertellen dan graag meer.

Groet van ons.
2018-06-19 19:05:47 REAGEER
n. Kortlever
heeft u al reakties?
ik ben een weduwe van 65 , zonder kinderen. maar heb wel een goede klik met kinderen.
laat me wat horen..... gr. Nel
2018-11-27 19:48:17 REAGEER
m. b
Hallo ik ben een alleenstaande moeder van 28 met een dochtertje van nu nog 3 en ik ben echt en familie mens maar heb geen moeder of zussen of vader en vader van het kind ook Niet in beeld iemand waar ik terecht kan voor liefde aandacht raad enz met me kleine meid ik zou graag willen dat ze een oma en of een oma en opa heeft waar ze de aandacht en warmte van krijgt ode dat we met ze allen wat gezelligs gaan doenik woon in omgeving eindhoven en u kunt me mailen op chayla_22@hotmail.com hoor jet graag gr
2017-01-16 00:44:42 REAGEER
B. Birx
Hoi Chayla, ik ben een 47 jaar jonge vrouw die graag heel graag kleinkinderen zou willen hebben maar helaas ben ik kinderloos en zoek daarom een kleinkind om mijn liefde aan te kunnen geven ik woon zelf in limburg Geleen misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen, ik werk zelf natuurlijk nog maar de weekenden zijn altijd voor mijzelf ben getrouwd en ben inmiddels 15 jaar samen met mijn partner. dus ben je nog steeds zoekende kun je me natuurlijk altijd een mailtje sturen, biancaenron@telfort.nl, vandaag is het 02-10-18
2018-10-02 20:14:58 REAGEER
.
Ik ben een vrouw van 51 jaar en met een groot hart voor kinderen. Alles met en voor kinderen doe ik met veel liefde en plezier. Zou heel graag een lieve oma zijn voor iemand die zijn/ haar oma moet missen. Ik woon in België, nl in Oost Vlaanderen maar afstand is geen probleem!
Bij interesse mag je mij een maitje sturen: connylarousselle@gmail.com
2017-01-25 09:03:24 REAGEER
s. schepers
Ik ben een alleenstaande mama met 3 kids,waarvan 2 grote en een peutermeisje van 3 jaar..
Helaas hebben we met ons gezinnetje veel ellende meegemaakt en een groot deel van ons netwerk verloren,terwijl wij zo,n behoefte hebben ondertussen naar liefde,aandacht,een luisterend oor of gewoon om gezellige dingen te doen..Welke lieve oma,opa,tante of liefdevol mens voelt zich geroepen eens op visite te komen..handig is uiteraard in Zuid Limburg waar wij woonachtig zijn..
2017-01-28 22:34:48 REAGEER
B. Birx
Hoi S, graag reageer ik op je advertentie omdat ik het gemis van kinderen heb en dus ook het gemis van kleinkinderen ik woon zelf ook in het zuiden van limburg misschien als je nog niet voorzien bent van een oma dan wie weet ben 47 en dus helaas kinderloos heb vele hobby,s en werk heb ik natuurlijk nog wil je meer weten mag je gerust contact met me opnemen nou hopelijk tot gauw
2018-10-02 20:23:49 REAGEER
J. B
Het lijkt me leuk om een soort tante te kunnen zijn voor een kindje dat daar behoefte aan heeft. Liefst omgeving Alphen aan den Rijn/Gouda/Leiden. Als je interesse hebt, hoor ik het graag.
2017-02-04 19:09:34 REAGEER
C. Brune
Hallo,
Voor mijn dochtertje ben ik opzoek naar een lieve Oma/tante omdat mijne er niet meer zijn. Bent u al oma van iemand? Groetjes Cathy
2018-12-07 00:31:46 REAGEER
L. Tijmen
Als werkende alleenstaande moeder zoek ik voor mijn zoontje van 4 jaar steungrootouders. Zij zouden een zeer welkome aanvulling zijn op ons leven. De vader van mijn kind is volledig uit beeld en met familie hebben we nauwelijks / geen contact. We wonen in Amersfoort. Lijkt het u leuk om eens kennis met ons te maken, dan verneem ik dat graag.

Met vriendelijke groet,
Lotte
2017-02-14 13:14:37 REAGEER
L. Tijmen
P.S. ik ben zelf 42 jaar en mijn mailadres is: opaenomagezocht@gmail.com
2017-02-14 13:32:42 REAGEER
S. Peters
Wij, gezin met twee meiden van 4 en 7, zoeken opa- oma of oom-tante in of in de nabijheid van Reeuwijk. Door afstand- geografisch, maar ook qua familieband- spelen de oma's en opa van beide kanten een zeer kleine rol in ons leven. Het zou fijn zijn om dit gemis een positieve wending te geven. Wij zoeken een echtpaar, of alleenstaand persoon, die met de meiden af en toe wat wil ondernemen, zou kunnen oppassen na schooltijd, maar ook eens komt kijken bij sport- of schoolactiviteiten. Van onze kant kunnen wij hen een stukje uitbreiding van hun netwerk bieden en deel laten uitmaken van het gezin. Graag reacties naar studerendsteffie@yahoo.com.
2017-02-19 16:02:14 REAGEER
.
Hallo iedereen. Mijn naam is Sandra en mijn echtgenoot noemt Frank. Wij hebben een dochtertje Louize van 2 jaar en 6 maand. Samen wonen wij in Dworp. Onze ouders zijn er niet meer en ons Loesje (Louize) heeft dus geen grootouders. Wij zijn op zoek naar een lieve oma en of opa die haar naar school kan brengen zij wil niet eten op school en ook niet in de opvang daarom zoeken wij iemand hier in de buurt zodat zij niet om 7 uur naar de opvang moet en heel de dag zonder eten verder moet. Ook iemand die eens naar opa en oma dag wil gaan kijken.
Zou jij dit willen doen? Mail dan naar sandra.vanbellinghen@telenet.be
Alvast bedankt Sandra, Frank en Louize
2017-03-10 12:11:00 REAGEER
. boer
We zoeken voor ons kindje een oma/opa en tante en oom, we vinden het heel belangrijk dat het klikt, en dat het van twee kanten komt, en dat je ontzettend gek op kinderen bent, en misschien kunnen we ook wel iets voor elkaar betekenen, en afstand maakt ons niks uit, we hopen echt op hele lieve reactie.

Mail annelies_30@hotmail.com
2017-03-14 10:33:00 REAGEER
M. Goedegebuure
Wij zijn een gezin in Nijmegen. We hebben twee kinderen: een jongen van 3 1/2 jaar en een meisje van net 1 jaar. De kinderen hebben één oma, maar die woont in Noord Europa. (De moeder van de kinderen komt ook uit Noord Europa.) We zouden er nog wel een opa en/of oma bij willen. Onze verwachtingen zijn niet hoog: een wekelijks of tweewekelijks bezoekje over en weer. Liefst in de buurt. Uiteraard is een klik belangrijk.
2017-04-19 17:43:36 REAGEER
.
Hallo familie uit Nijmegen,
Indien jullie nog niemand hebben gevonden, kunnen wij misschien eens wat nader contact leggen. Wij wonen in de Betuwe, zo'n half uurtje van Nijmegen. Wij zijn vijftigers en wonen landelijk, tussen de dieren. Zelf hebben wij geen kinderen. Wij zouden eventueel een steun- opa en oma kunnen zijn. Laten we eventueel eerst wat mailen of Appen om het een beetje af te tasten en zoeken naar de klik.
Conny en Marc (multideal@online.nl is ons privé mailadres)
2017-05-06 22:17:47 REAGEER
M. Goedegebuure
We staan weer open voor een opa en/of oma!

De mensen die hier eerder op onze oproep reageerden (Conny en Marc, zie andere reactie) zijn vrij plotseling afgehaakt. Zij vonden het leeftijdsverschil met de ouders te klein. (Zij zijn begin vijftig en hadden de verwachting dat wij rond de 25 zouden zijn. Helaas voor hen zijn we wat ouder.)

---

Niet hiermee gerelateerd, maar wel interessant voor alle mensen die hier reageren: als het goed is start er deze zomer een speciale website, om steunopa's en bonusoma's te koppelen aan kleinkinderen. Wij hebben hier niks mee te maken, maar we wachten wel vol spanning af hoe dat zich gaat ontwikkelen. Het adres is: bonusoma.nl
2017-06-07 11:15:26 REAGEER
S. Koning
Bedankt voor je tip, wij waren ook te "oud" voor hun helaas. We gaan de site in de gaten houden .

Groet Saskia uit deventer
2017-06-16 21:10:20 REAGEER
C. Brouwer
Dat zou mooi zijn, wij houden het in de gaten, wat mij opvalt is dat er weinig gezinnen reageren uit de regio Alkmaar
2017-06-17 10:45:38 REAGEER
T. Harland
Dag familie Goedebuure,
Hebben jullie nog een oma nodig? Ik woon in Tiel. Ik heb een kleinzoon in Nijmegen maar die mag ik niet zien.
Ben heel benieuwd naar jullie reactie.
Hartelijke groet,
Tineke
2018-01-03 03:57:35 REAGEER
c. boer
je mag ons wel mailen, we wonen half uur van Tiel vandaan annelies_30@hotmail.com
2018-04-17 11:46:39 REAGEER
.
Hallo Tineke,

Wij zijn een gezin uit de buurt en hebben twee kinderen. Wellicht kunnen we contact leggen? Dat zou erg leuk zijn.

Groetjes.
2018-06-19 19:08:29 REAGEER
S. Koning
Hallo steun opa's en/of oma's

Wij zijn een gezin uit Deventer en sinds het overlijden van de opa en oma van onze drie meiden (6,7 en 14) en het geen contact hebben met de andere opa en oma merken wij dat het een groot gemis is bij onze Kids. Graag zouden wij in contact komen met opa's en/of oma's die een rol in het leven van onze Kids wil vervullen. Ze hebben nog 1 oom maar verder geen familie. Mocht het u aanspreken en willen kijken of er een klik in tussen u en ons gezin dan zouden wij het erg leuk vinden om iets van u te horen.

Wie weet groeit hier iets moois uit.
Groet saskia
2017-05-31 22:09:26 REAGEER
B. Gunnink
Saskia, je mag mij mailen.
22bertine@gmail.com

Groetjes, Bertine
2017-07-05 16:42:21 REAGEER
S. Koning
Hallo bertine ,

Bedankt voor je reactie. We kregen er geen bericht van vandaar onze late reactie. Ik heb je een mail gestuurd.

Groetjes Saskia
2017-07-15 23:43:09 REAGEER
B. Gunnink
Hallo Saskia, Je bericht spreekt mij erg aan. Het lijkt ons leuk om opa & oma te zijn. Wij lopen tegen de 60, hebben twee ( ongetrouwde ) zoon van 20 en 18 en 2 honden. Dus dit even in het kort. Momenteel wonen we in Kampen, maar we komen uit Twente en denken er over om mogelijk terug te verhuizen naar Twente. Zelf vinden wij Deventer niet ver weg maar we weten niet hoe jullie tegenover deze afstand staan ?? We hopen op een reactie, groeten, Bertine
2017-06-30 13:56:38 REAGEER
S. Pottinga
Goede avond Bertine,

Is er inmiddels contact gelegd tussen jullie? Ik zou anders graag eens nader kennis maken met u. Wij zijn een gezin uit Biddinghuizen en ik las dat u uit Kampen kwam. Mocht u nog intresse hebben in een ander gezin kunt u mij mailen op volgend email adres:Sharonpottinga24@hotmail.com
Hopelijk lees ik iets van u.
2017-12-18 23:04:56 REAGEER
J. Ruiter
Hallo lieve oma's en opa's,

Ik ben een alleenstaande moeder (37) met een zoontje van 3 jaar oud. Het contact met mijn eigen ouders verloopt moeizaam.
Graag zou ik in contact willen komen met lieve mensen die een oma of opa voor mijn zoontje zouden willen zijn en een waardevol contact met hem zouden willen onderhouden. Ondanks dat mijn zoontje op de voorgrond staat zou ik het zelf ook fijn vinden om af en toe een luistert oor te hebben. Met de rest van mijn familie heb ik geen tot weinig contact en ik heb ook geen broers of zussen. Wij wonen in s-Heerenberg ongeveer een half uurtje van Arnhem af.
Een beetje afstand verschil vind ik niet zo erg. Een klik moet er wel zijn, want dat is het belangrijkste.
Mocht er interesse zijn dan kunt u mij mailen op het emailadres jdr19802014@outlook.com

groetjes Janine

2017-07-02 21:16:41 REAGEER
J. Fintorova
Hallo we zijn jong gezinnetje met prachtige lieve zoons van 3 jaar en 8 maanden. We zijn op zoek naar lieve oma- opa die in de buurt van Leiden woont.
2017-07-21 09:38:40 REAGEER
M. Colijn
Hebben jullie al contact gelegd met een opa en oma of zijn jullie nog zoekende?
Wij hebben ook een oproep geplaatst.
Opa en oma uit delft
Ik hoor graag van jullie
Je kan me mailen mirjam.colijn@gmail.com
2018-01-16 18:33:26 REAGEER
n. Kortlever
al even geleden uw oproep. bent u al voorzien.? ik ben weduwe van 65, en woon in Oegstgeest; dus om de hoek. dus als jullie nog zoekende zijn.... ik heb een warm hart voor kinderen.
gr. Nel
2018-11-27 19:54:36 REAGEER
.
Voor onze lieve kindje, zoeken wij een tante/oom en opa/opa, onze familie hebben er helaas geen tijd voor, en we hopen op deze manier wel iemand mogen vinden die het echt met veel plezier doet, en misschien we ook wel iets voor elkaar betekenen!!. We zien graag jullie reactie tegemoet.

Mocht je interesse hebben kan je ons mailen annelies_30@hotmail.com
Familie.
2017-07-25 10:50:22 REAGEER
A. Schenkel
Hallo.
Wij wonen nabij Sneek.
ank.f@live.nl
Je mag in berichten voor verdere uitwisselingen.
2018-10-13 19:09:49 REAGEER
.
Ik ben een alleenstaande werkende vrouw. Mijn dochter en kleinzoontje wonen erg ver weg. Ik wil graag (steun)oma zijn voor een klein jongetje of meisje. Maximaal 2 kindjes, in Den Haag (eind LvMeerdervoort). Het lijkt mij zo leuk voor te lezen, naar de speeltuin te gaan, op te passen, gewoon oma zijn!
2017-08-02 18:28:46 REAGEER
C. Brune
Hallo,
Ik ben ook opzoek naar een lieve Oma voor mijn dochtertje, helaas mijne zijn er niet meer. Wij wonen by u in de buurt. Graag hoor ik het van u
Warme groeten
Cathy
2018-12-07 01:50:59 REAGEER
J. Borninkhof
Daag, ik ben Josje, een alleen staande oma. Ik werk nog en kan daarom géén oppasoma zijn. Wel zou ik heel graag een oma-rol willen vervullen in het leven van kinderen die geen opa&oma hebben. Ik houd van kinderen. In mijn leven heb ik heel veel mooie dingen meegemaakt maar ik ken ook dieptepunten en door al die ervaringen, denk ik dat ik kinderen / jonge mensen best wat te bieden heb. Wel vind ik het belangrijk om eerst met de ouders kennis te maken en proberen op 1 lijn te komen en later pas de kinderen erbij te betrekken, dit om teleurstelling bij kinderen te voorkomen. Ik woon in 't Oosten van het land, dus graag reacties uit Drenthe, Twente en de achterhoek. Ik ben erg benieuwd naar ( positieve ) reacties. Mailen naar : 1959Josje@gmail.com
2017-08-04 22:04:44 REAGEER
M. Geersen
Goedemiddag!
Wij zijn een jong gezin met een zoon van 8 en een dochtertje van 4. Wat we allemaal heel erg missen in ons leven is een opa en oma voor onze kinderen.
Door ernstige omstandigheden zijn er geen opa's en oma's in ons leven en dat vinden we spijtig voor onze kids. Ikzelf heb heel warme herinneringen aan mijn opa en oma van vroeger en gun dat onze zoon en dochter ook zo!
Wij wonen in Aalsmeer en hopen op een positieve reactie, zodat we kunnen gaan ontdekken of het klikt en de verwachtingen op één lijn mogelijk komen?!
Zou mijn grootste wens zijn voor 2017 :)
Warme groet,
Marion
mgeersen@caiway.net
2017-09-19 16:23:09 REAGEER
M. TerMeer
Beste Marion, mijn herinnering aan mijn opa is een stuk fundament in mijn leven geworden. jammergenoeg is hij gestorven toen ik negen jaar oud was. nu ben ik 68 jaar en wil zo graag een leuke oma voor kinderen zijn. door omstandigheden zijn die er niet meer. omdat ik via dit medium niet te veel over de oorzaken wil uitwijden zou ik het geweldig vinden mij een keer aan jullie voor te stellen. omdat ik deel uitmaak van de LHTB wereld moet je daar wel open voor staan.

mijn email is mjmtermeer@gmail.com
kijk uit naar je reactie
groetjes Marion
2017-10-11 18:38:13 REAGEER
c. boer
oom/tante/oma/opa
Hoi wij zijn een jong stel en we hebben een kindje en helaas hebben wij geen familie maar ook geen vrienden waar we op terug kunnen vallen, en daarom hopen we dat het op deze manier iemand te vinden, die het gezellig vind om op bezoek te komen, en gezellig met de kindjes speelt, en dat we elkaar op die manier veel beterde gaan leren kennen. Verjaardagen en de feestdagen gezellig bij elkaar kunnen wezen.heb je interesse dan zouden we het heel leuk vinden mag je ons mailen, annelies_30@hotmail.com
2017-09-20 09:48:02 REAGEER
. Oosterhout
Hoi, wij hebben een soortgelijke situatie.
Wij hebben ook geen familie om op terug te vallen.
Dit missen wij zelf erg, maar helemaal voor ons zoontje van 4.
Uit welke omgeving komen jullie als ik vragen mag?
2017-10-11 10:01:57 REAGEER
c. boer
stuur mij mij een email annelies_30@hotmail.com
2017-10-15 19:01:59 REAGEER
.
Jongen van bijna twee wonende te Hemiksem (Antwerpen) is op zoek naar nieuwe grootouders. Ik ben een zeer actieve jongen die graag buiten speelt. Ik heb een zuiders temperament. Mijn voorouders zijn aan de ene kant van Spaanse origine en Franse origine aan de andere kant. Ik brabbel enorm graag en ben ook verlegen bij mensen die ik niet ken.

Ik ben klein van gestalte en een licht gewichtje maar als het moet ben ik zeer sterk. Het liefst speel ik buiten in de tuin. Haal uiteraard ook kattekwaad uit zoals het moet bij een jongen van twee.

Ik ben op zoek naar nieuwe grootouders liefst iemand die gepensioneerd is en uiteraard getrouwd is, bij deze zoek ik eigenlijk een gepensioneerd koppel die af en toe wat tijd voor mij vrij kan maken. Waarmee ik toffe en creatieve dingen mee kan doen. Omdat ik enorm graag buiten ben hou ik ook van weg gaan naar de winkel, een uitstapje en uiteraard naar de zoo gaan.
2017-10-05 18:14:02 REAGEER
K. Riphagen
Goedendag,

Wij zijn voor onze dochter van 6 jaar op zoek naar een bonus opa en/of oma. Helaas hebben we geen opa's en oma's meer en we merken dat het een waar gemis is. Het zou zo fijn zijn om betrokken grootouders te hebben die eens mee gaan naar een paardrijwedstrijd, waar we op de koffie kunnen komen, of heb een keertje mee kunnen nemen naar de dierentuin...kortom mensen die echt oog hebben voor onze prachtige dochter. Ze is heel erg lief, gevoelig en slim.
We wonen in Hoevelaken, nabij Amersfoort.
Mijn e-mail adres is: kelly_schijvens@hotmail.com

Hopelijk tot gauw!
2017-10-27 09:26:46 REAGEER
K. Riphagen
Goedendag,

Wij zijn voor onze dochter van 6 jaar op zoek naar een bonus opa en/of oma. Helaas hebben we geen opa's en oma's meer en we merken dat het een waar gemis is. Het zou zo fijn zijn om betrokken grootouders te hebben die eens mee gaan naar een paardrijwedstrijd, waar we op de koffie kunnen komen, of heb een keertje mee kunnen nemen naar de dierentuin...kortom mensen die echt oog hebben voor onze prachtige dochter. Ze is heel erg lief, gevoelig en slim.
We wonen in Hoevelaken, nabij Amersfoort.
Mijn e-mail adres is: kelly_schijvens@hotmail.com

Hopelijk tot gauw!
2017-10-27 09:27:49 REAGEER
B. Kalma
Lieve opa en oma,missen heel erg het contact met kleinkinderen.Wat hebben wij te bieden???heel veel tijd,liefde en aandacht.We zijn gepensioneerd,63 en 66 jaar oud.woonachtig in de omgeving Zwolle..Spreekt het je aan dan kun je reageren w.kalma@icloud.com
2017-10-31 19:54:38 REAGEER
J. Borninkhof
A.u.b. ATTENTIE : Ik ben enkele keren benadert door ( 2 ?? ) verschillende mensen/ verschillende e-mail adressen , eindigend op @gmail.com , die mij een kind aanbieden ( zonder ouders). Een echtpaar dat mij privé wil helpen en iemand die een groot kind zonder ouders aanbied. Ze hebben namen uit India of Pakistan. Ik weet niet of hier een organisatie achter zit of WAT ze willen en of ze bv. geld willen voor adoptie ...... A.u.b. attentie hiervoor ! Groeten, Josje
2017-11-02 13:29:48 REAGEER
M. Goedegebuure
Wat raar, zeg. Hopelijk wordt deze site niet voor mensenhandel gebruikt...
2017-11-05 16:33:04 REAGEER
G. Werf
Hallo!
Alleenstaande mama met een zoon van 5,5 zoekt (vooral) opa of oom in Friesland!
Wij wonen in Leeuwarden en mijn zoon mist een mannelijk persoon in zijn leven. Het liefst iemand die met hem wil gaan vissen of model bouwen of iets anders.
Hij houdt van natuur, techniek en is erg energiek. Het zou zo fijn zijn als er een opa of oom was die hem geduldig dingen zou kunnen leren. Een bijbehorende oma of tante is natuurlijk geen bezwaar! :D
Bij serieuze interesse graag contact via gurdahsmsn@hotmail.com
2017-11-11 09:06:26 REAGEER
L. Nathalia
Hallo contact (inforhope11965@gmail.com) als u geïnteresseerd bent in adoptie van kinderen, hebben mijn man en ik van hieruit een 18 maanden oude baby privé geadopteerd. Bedankt

Nathalia
2018-01-12 05:15:38 REAGEER
G. Werf
Hallo!
Alleenstaande mama met een zoon van 5,5 zoekt (vooral) opa of oom in Friesland!
Wij wonen in Leeuwarden en mijn zoon mist een mannelijk persoon in zijn leven. Het liefst iemand die met hem wil gaan vissen of model bouwen of iets anders.
Hij houdt van natuur, techniek en is erg energiek. Het zou zo fijn zijn als er een opa of oom was die hem geduldig dingen zou kunnen leren. Een bijbehorende oma of tante is natuurlijk geen bezwaar! :D
Bij serieuze interesse graag contact via gurdahsmsn@hotmail.com
2017-11-11 10:53:54 REAGEER
A. Schenkel
Hallo.
Wij wonen nabij Sneek.
Voor verdere uitwisseling kunt u ons bereiken op anke.f@live.nl
We zien uit naar je beeichtje
2018-10-13 19:18:30 REAGEER
. wij
Hallo,

Graag komen wij in contact met lieve, ondernemende mensen liefst omgeving Gelderland.
Wij zijn een gezin met twee kinderen (bijna 7 en 5.5 jaar) en helaas hebben zij geen opa's en oma's. Daarnaast hebben wij verder ook weinig familie. Dat is een enorm gemis.
Welke mensen kennen dit gemis en zouden ook willen kijken of er wellicht een klik is? Wij ontvangen dan heel graag een berichtje.

Groetjes van ons.
2017-11-11 20:25:59 REAGEER
R. Thijssen
Mag ik vragen waar in Gelderland ?
2017-12-17 12:10:17 REAGEER
c. boer
oom/tante/oma/opa
Hoi wij zijn een jong stel en we hebben een kindje en helaas hebben wij geen familie maar ook geen vrienden waar we op terug kunnen vallen, en daarom hopen we dat het op deze manier iemand te vinden, die het gezellig vind om op bezoek te komen, en gezellig met de kindjes speelt, en dat we elkaar op die manier veel beterde gaan leren kennen. Verjaardagen en de feestdagen gezellig bij elkaar kunnen wezen.heb je interesse dan zouden we het heel leuk vinden mag je ons mailen, annelies_30@hotmail.com
2017-11-13 09:59:20 REAGEER
M. Colijn
Waar wonen jullie?Groetjes Mirjam
2018-01-16 17:08:23 REAGEER
M. Colijn
Leuk stel 63 en 54 jaar wonend in delft wil heel graag opa en oma rol op zich nemen voor 1 of 2 jonge kinderen.we hebben helaas zelf geen kinderen.
We vinden het heerlijk om met kinderen om te gaan en op te passen.
De afgelopen 2,5jaar pasten we op een babytje van tienermoeder.
We zoeken een gezin of alleenstaande puder met 1 of 2 jonge kinderen zonder grootouders.
Liefst in de buurt van delft
Mailen kan, mirjam.colijn@gmail.com
En wie weet vinden we elkaar en klikt het.dat is het belangrijkste

2017-12-02 14:29:22 REAGEER
G. Wassenaar
Hallo! Wij zijn 63 en 67 en zijn 3 maanden geleden vanuit de randstad naar Drenthe (Havelte) verhuisd. Wij hebben een zoon van 22 jaar die in de Randstad is blijven wonen omdat hij daar studeert Nu we niet meer werken hebben we tijd om oma en opa te zijn voor kinderen die dat zelf niet hebben. We hebben een lieve grote hond, 2 poezen en een heerlijke tuin. Bovendien wonen vlakbij het bos en bij de heide. Veel speelmogelijkheden dus! We zijn allebei nog hartstikke fit en kunnen dus nog gezellig met kinderen op pad. En... deze opa bakt de lekkerste pannenkoeken van de hele wereld. Heb je vragen, laat het ons weten!
2017-12-05 21:40:58 REAGEER
. boer
je mag ons mailen annelies_30@hotmail.com
2017-12-06 15:01:50 REAGEER
M. P
Hallo, zou ik een mailadres van u mogen? Hartelijke groet, Monique
2018-04-03 20:40:25 REAGEER
. Oosterhout
Goedemiddag,

Wij zijn klein maar hecht gezin uit Roosendaal (Brabant) met een zoontje van net 5 jaar.
Helaas hebben wij weinig familie en dus ook geen opa en oma voor hem.
Dit is een groot gemis, zeker nu hij op het school zit en zijn klasgenootjes ziet met hun opa’s en oma’s.
Ook mijn man en ik missen het contact en hopen op een goede klik.
Ik hoop dat we op deze manier in contact kunnen komen met lieve ondernemende mensen die ons lieve, slimme en grappige jongetje wat extra aandacht willen geven.
2017-12-12 11:57:53 REAGEER
K. Kleijn
Hallo,

Wij zijn een samengesteld gezin woonachtig in Eindhoven. Ik heb een dochter van 3 jaar oud, een zoon van 2 jaar oud en een stiefdochter van 9 jaar oud (die 50% bij ons woont). Helaas hebben de kinderen geen opa's en/ of oma's meer en zouden wij het erg leuk en fijn vinden om een (bonus) opa en oma te hebben voor de kinderen.

Het zou voor ons erg waardevol zijn als ze met een opa en oma op pad kunnen gaan om leuke dingen te doen, te knutselen en te bouwen, wellicht kunnen logeren en samen verjaardagen en eventueel feestdagen samen te vieren.

Wij zouden graag in contact komen met lieve mensen die zelf geen (klein-) kinderen hebben die graag wat liefde aan onze kinderen zouden willen geven. Het liefst wel wat ervaring in omgang met jonge kinderen.

Bij interesse kan u mailen naar joeri_d@hotmail.com
2017-12-13 20:52:38 REAGEER
.
Hallo,

Ik ben een Chinese moeder woon. in Antwerpen. Ik heb een newboren baby, een jongen van een maand oud. Omdat grootouders in China ver weg zijn, zou ik graag een steungrootouder hier willen vinden om voor hem te zorgen, zijn liefde voor zijn oudsten. Mijn man en ik werken 6 dagen per week, dus we hebben een grootouder nodig die hem in het weekend vergezelt.

We hopen van harte dat je geniet van je kleinkinderen. Als je kunt, neem dan contact met mij op.

Email: natachaliu@yahoo.com
2017-12-16 07:44:51 REAGEER
.
Hoi... we zijn een gezin met een bijna 11jarige zoon. Mijn man zijn ouders zijn reeds geruime tijd overleden, mijn vader ook ondertussen en mijn mama woont niet in de buurt.
Kweet niet of hier goed aan doe, ik wil eigenlijk gewoon iemand die mijn zoon wat aandacht kan geven, eens een match wilt komen zien, een fan word van hem, eens een onverwacht tasje koffie drinken, wat ouderraad kunnen vragen, 1 of 2 borden meer aan tafel in weekend of op feestdagen, een gezelschapspel met hem kan spelen, ... de gewone simpele dingen in het leven, zonder verplichting, gewoon omdat het leuk en gezellig is.
2017-12-27 00:37:58 REAGEER
.
U mag me gerust mailen op elsv78@outlook.com

Els
2017-12-27 01:13:03 REAGEER
R. Thijssen
Waar wonen jullie ?
2017-12-28 20:38:18 REAGEER
.
Regio Mechelen
2017-12-28 23:12:33 REAGEER
c. boer
je mag ons wel mailen we zoeken ook nog een oma en opa voor ons kindje. annelies_30@hotmail.com
2018-01-02 15:43:17 REAGEER
s. vroegop
Hallo R Thijssen,

Klopt het dat u/jullie opzoek bent/zijn naar een gezinnetje om een rol in de vorm van oma/opa, oom/tante te vervullen?
graag komen wij in contact met lieve en warme mensen die een soortgelijke rol willen vervullen. Wij wonen in Nijmegen en zijn op het volgende adres te bereiken:
daja.noukie@hotmail.com
2018-06-03 19:25:00 REAGEER
R. Thijssen
O jammer, dat is echt te ver weg van Arnhem.
2018-01-01 17:06:12 REAGEER
.
Inderdaad, jammer :)
Hopelijk vinden jullie gauw een gezinneke.
Bedankt voor uw reactie toch.
2018-01-02 13:15:20 REAGEER
H. AltingSiberg
Hallo lieve lezers die op zoek zijn naar een Opa & Oma voor hun kind.

Mijn vriend (65, Hollander en gepensioneerd) en ik (60, Indische maar nog werkzaam) willen graag een Opa en Oma zijn voor uw kind. Het liefst zo jong mogelijk, mag ook een baby'tje zijn. We willen graag een band opbouwen zodat er ook een soort familieband kan ontstaan van jong naar tiener naar....?
Indien mogelijk voor af en toe een lang weekend, eens in de ong 4 wkn, van vrijdag's tm zondag's avond. Misschien ook 1x in de 2-3 weken een dagje in de week of tijdens vakantietijd een paar dagen...Is ook bespreekbaar.
Daar ik natuurlijk nog werk moeten we alles (dgn voor in de week)van te voren bespreken. Vrijdag's ben ik standaard thuis...We staan er met grootouderlijke armen open voor.
Verder wonen we in de zomermaanden van ong maart tm oktober in een Chalet op een park in Lunteren. Aan het bos in een zeer bos- en heiderijke omgeving. Het park heeft een kindvriendelijke zwembad en een speelplaats. In de zomermaanden wordt er ook voor de kinderen activiteiten gehouden. Zelf wandelen we veel (gaan er er op uit e.d.) In de wintermaanden wonen we in Haarlem.
Ophalen en/of thuisbrengen is niet bezwaarlijk, misschien ook in overleg.
We zijn wel in het bezit van 2 lieve, kindvriendelijke katten.

Helaas zijn we voor oppas wel pas beschikbaar per ong eind maart/april 2018 (ivm verhuizing, als deze doorgaat) maar we kunnen wel eerder kennismaken en misschien wel bespreekbaar om ook eerder op te passen?

Lijkt het je/jullie leuk om met ons kennis te maken?
Laat het ons dan weten, we zijn nieuwsgierig en erg benieuwd.

We zijn bereikbaar via: jjas270724@hotmail.com
2018-01-03 17:30:32 REAGEER
M. P
Waar wonen jullie?
2018-04-03 20:47:04 REAGEER
A. Kriukova
Hallo! Mijn naam is Anastasiia.
Ik zoek grootouders voor mijn kleine 1,5 jaar oude zoontje. De ouders van mijn man hebben 2 kleinkinderen van eerste huwelijk maar zij hadden niet mij en onze zoon geaccepteerd. Dus mijn zoon heeft geen grootouders in Nederland. Ik kom uit Rusland, ik spreek Russisch, Engels en een beetje Turks. Ik leer Nederlands. Ik wil graag goed opgeleide grootouders vinden, want het onderwijs is zeer belangrijk voor mij.

E-mail: ilovecafedelmar@gmail.com
2018-01-06 21:35:56 REAGEER
m. vanstaveren
hoi Anastasiia, waar woon je? Wij wonen in Amsterdam. Waar wonen jullie/
2018-02-05 18:48:49 REAGEER
m. vanstaveren
wij, man en vrouw. zijn ook goed opgeleid.
2018-02-05 19:00:08 REAGEER
L. Nathalia
Hallo contact (inforhope11965@gmail.com) als u geïnteresseerd bent in adoptie van kinderen, hebben mijn man en ik van hieruit een 18 maanden oude baby privé geadopteerd. Bedankt

Nathalia
2018-01-12 05:09:55 REAGEER
i. koopmans
Hoi wij zijn op zoek naar een oma/opa.
De moeder van mijn man is er helaas niet meer en de vader heeft eigenlijk nooit tijd.
Mijn vader heeft een eigen bedrijf en ook die zien we zelden, mijn moeder tjjaaa daar kan ik niet al te veel over zeggen maar snap niet waarom onze ouders geen tijd voor onze kinderen (j 14 m 12 j 5 j 4) hebben of willen.
Ik was vroeger elke zondag hij mijn oma en als je niet kwam vond mijn oma dat niet leuk.
Wil zo graag dat mijn kids weten wat een opa/oma is.
Wij wonen in de buurt van hoorn en zijn een samengesteld gezin.
U kunt mij mailen op irmgardvandiepen@hotmail.com
2018-01-13 10:05:32 REAGEER
M. Colijn
We doen nogmaals een oproep.lieve opa en oma in delft willen graag contact leggen met gezin met jonge kinderen die zelf geen of weinig contact hebben met eigen opa en oma
Het liefst in de omgeving van delft omdat we zo graag spontaan willen afspreken en het voor de kinderen zo fijn is om zomaar langs te kunnen komen
We vinden het heerlijk om leuke dingen te ondernemen,te knutselen, spelletjes met elkaar doen,voorlezen. Gewoon heerlijk met de kids genieten
We zijn 63 en 54 jaar en hebben ervaring met oppassen op jonge kinderen, helaas hebben we zelf geen kinderen.
Wie wil met ons een vertrouwensband opbouwen voor lange tijd?
De klik is belangerijk.
Contact via mirjam.colijn@gmail.com
2018-01-15 13:59:45 REAGEER
S. Koning
Hallo,

Graag komen wij in contact met wat oudere lieve mensen liefst omgeving Overijssel / Gelderland.
Wij zijn een gezin met 3 kinderen (7 jaar, 8 jaar en 15 jaar) en helaas hebben zij geen opa's en oma's. Daarnaast hebben wij verder ook geen familie op 1 oom na die het vaak te druk heeft met zijn werk en in Brabant woont. Dat is een enorm gemis.
Welke mensen voelen zich aangesproken en willen een "familie" band aangaan met ons gezin en kijken of er wellicht een klik is? Wij ontvangen dan heel graag een reactie.

mail adres is fam.koning@outlook.com

groetjes en hoop tot snel!
2018-01-16 16:04:54 REAGEER
c. boer
Hoi.

Wij zijn een jong gezin met een lief kindje van 2 jaar, en we zouden voor onze lieve zoontje graag een lieve oma/opa willen. We hopen dat het op deze manier gaat lukken, afstand maakt ons echt niet uit als het maar van twee kanten komt. Wij wonen in Brabant. Veder zou het leuk zijn om met de feestdagen bij elkaar te zijn, en met zijn verjaardag. En als het goed klikt dat hij een keer mag logeren of een dagje mag komen. Zo iets moet gewoon vanzelf gaan. We vinden wel belangrijk dat er respect is naar allebei de kanten. We hopen op leuke reactie. En tante/ooms mogen ook reageren.

annelies_30@hotmail.com
2018-01-17 14:52:58 REAGEER
L. Aalst
We zijn een gezin met een lief en vrolijk meisje van bijna 1 jaar. We zijn voor haar op zoek naar een bonus opa en oma omdat de hare in Italie wonen. Het zou zo leuk zijn! We wonen in Zuidlaren, Drenthe.

Lvanaalst1982@gmail.com
2018-01-18 14:37:44 REAGEER
M. Thielen
Bestaat deze nog? Ik zie m niet
2018-06-26 18:24:18 REAGEER
C. Wittering
Hoi, Wij zijn twee oma's en hebben kort geleden ons enigst kind verloren. Hij had geen kinderen, dus wij hebben geen kleinkinderen. Samen met onze hond wonen wij in een klein dorpje op het oost groninger platteland. Wij hebben nog maar weinig familie, die te ver weg wonen om veel mee te delen. Het zou ons leuk lijken om weer meer jongere mensen om ons heen te hebben om leuke dingen mee te doen. Je kunt mailen op christje62@hotmail.com
2018-11-21 09:59:53 REAGEER
S. Koning
Wij hebben op Facebook een besloten groep aangemaakt onder de naam " op zoek naar een opa en oma " misschien dat het zoeken naar de juiste klik via die weg makkelijker wil gaan . En meer mensen de weg weten te vinden..omdat het een onderwerp is die niet veel te vinden is op internet. Maar waarvan wij denken dat van beide kanten de vraag groot is maar onbekend.
2018-01-19 10:23:39 REAGEER
M. Colijn
Is de groep al actief ik kan hem niet vinden nog op facebook groet mirjam
2018-01-20 10:17:37 REAGEER
M. Colijn
Goed idee wij worden graag lid
Mirjam.colijn@gmail.com
2018-01-19 18:04:44 REAGEER
.
Hallo,
Ik heb een enorme kinderwens, maar geen relatie en heel weinig familie. Ik wil graag alleenstaande mama worden, en het zou fijn zijn mocht ik steungrootouders vinden voor mijn kindje, waarmee het klikt. Ik woon in België, regio brussels rand. Je mag mij altijd mailen op Helga.tips@gmail.com voor een eerste contact. Groetjes, Helga
2018-01-22 21:08:28 REAGEER
R. Thijssen
https://www.facebook.com/Opa-en-Oma-gezocht-in-Gelderland-395681540869567/?ref=bookmarks
2018-01-23 11:15:33 REAGEER
P. Peper
Wij zijn op zoek naar een lieve opa en oma voor onze actieve kinderen van 7 en 11. Onze kinderen missen een lieve opa en oma. Wij wonen in amsterdam en zijn 43 en 49.
2018-02-05 10:38:27 REAGEER
n. Kortlever
al reakties ontvangen? ik ben weduwe van 65 jaar en wil graag oma zijn.
misschien is er een klik?
vr. gr. Nel
2018-11-27 20:15:22 REAGEER
E. vanHolten33
Wij, echtpaar van 49 (opa) en 59 (oma) jaar willen graag steun (groot)ouders worden van een jong gezinnetje met liefst nog hele jonge kindjes (i.v.m. hechting en een band opbouwen) en in de omgeving van Sneek (Friesland). Dit om regelmatig en spontaan bij elkaar langs te kunnen gaan. Mijn man heeft zelf geen kinderen en ik heb uit mijn eerste huwelijk 2 getrouwde kinderen (en 5 kleinkinderen) waar ik tot mijn grote verdriet geen contact mee heb. Wij zijn christen en zouden het fijn vinden als dit ook het geval is bij jullie. Ook hebben we 3 katten en een lieve labrador. We hopen op fijne reacties en op deze manier het gemis in elkaars leven te kunnen aanvullen.
2018-03-04 20:05:51 REAGEER
c. boer
Voor onze lieve kindje, zoeken wij een tante/oom en opa/opa, onze familie hebben er helaas geen tijd voor, en we hopen op deze manier wel iemand mogen vinden die het echt met veel plezier doet, en misschien we ook wel iets voor elkaar betekenen!!. We zien graag jullie reactie tegemoet.
Familie.

annelies_30@hotmail.com
2018-04-10 12:09:06 REAGEER
P. Masselink
Wij zijn voor onze kinderen opzoek naar een lieve opa en/of oma. Wij hebben 3 dochters, de oudste is 10 jaar, de middelste 7 jaar en de kleinste is 4 maanden. Ze hebben wel een opa en oma maar die wonen ver weg, zijn altijd aan het werk of gaan voor een half jaar naar het buitenland. Het lijkt ons fijn als er een opa en oma is die de kinderen echt aandacht geeft en af en toe eens iets leuks gaat doen. De meiden vinden het leuk om eropuit te gaan maar gewoon een spelletje thuis is ook erg leuk. En de kleinste vindt het natuurlijk al heerlijk om gewoon geknuffeld te worden.
Wij wonen in Borne (Overijssel), het handigst zou zijn als de opa of oma vlakbij woont maar we vinden het niet erg om te reizen.
Hopelijk krijgen we een reactie en kunnen we iets voor elkaar betekenen.
Ons e-mail adres is p_masselink@hotmail.com

2018-04-15 18:15:50 REAGEER
.
Hallo,

ik ben een alleenstaande mama van 2 lieve jongens wonende te Kampenhout
De oudste Devino (11jr) is in co-ouderschap en de jongste Jasper (5jr) heb ik voltijds.
Aangezien de grootouders het niet zien zitten om af en toe eens op Jasper te letten tijdens de educatieve verlof of vakantie ben ik op zoek naar een lieve oma en/of opa die af en toe leuke dingen met hun wilt doen.
Ze zijn beiden heel leergierig en spelen graag buiten. Samen hun verjaardag vieren, kerstmis, pasen zou superleuk zijn.
We kijken er naar uit om plusgrootouders te vinden en hopen dat we reactie mogen verwachten.
Mijn email is hilde.degroote72@gmail.com
2018-05-13 19:08:17 REAGEER
A. Mo
Ik alleenstaande moeder, Marokkaanse afkomst, van een zoon van 9 jaar(co-ouderschap), woonachtig in Nieuw-Vennep.
Weinig contact met eigen ouders. Zoek contact met een lieve opa en oma voor mijn zoontje. Wij missen echt een familieband in ons leven.
We willen graag leuke dingen samen ondernemen, feestdagen vieren en misschien samen op vakantie gaan( zuid-frankrijk en Turkije zou heerlijk zijn:).
We zijn opzoek naar warme en lieve mensen.
2018-05-13 21:32:09 REAGEER
A. Mo
Wij zijn te bereiken op opaenomagezocht@hotmail.com
2018-05-13 21:54:42 REAGEER
J. pomp
liefe oma uit oldenzaal zoek liefe kleinkinderen om gezellige dingen me te gaan doen heb zelf geen kleinkinderen lijk me leuk anderen een oma te gaan geven ik woon in oldenzaal maar vervoer is aan wezig heb auto me email is moniekje22@live.nl
2018-05-31 19:08:33 REAGEER
. Sikora
Lieve oma en opa,
2018-06-02 17:03:43 REAGEER
. Sikora
Lieve oma's en opa's,
2018-06-02 17:14:51 REAGEER
. Sikora
Lieve oma en opa,
2018-06-02 17:17:25 REAGEER
. Sikora
Lieve oma's en opa's,
2018-06-02 17:18:53 REAGEER
. Sikora
Lieve oma' en opa'
2018-06-02 17:29:42 REAGEER
. Sikora
apsikora@ziggo.nl wij zijn op zoek naar LIEVE opa of/en oma. Wij hebben 3 kinderen 13,5, 3manden. Wij komen uit buitenland Polen. Wij zijn hier allen,geen familie. De opa en oma ze zijn overleden. Wij willen graag grootouders hebben voor onze kinderen. Ze missen hem erg. Wij wonnen in Voorhout.
Gr.Anett
2018-06-02 17:41:41 REAGEER
.
Hallo,

Graag komen wij in contact met lieve, ondernemende mensen liefst omgeving Gelderland.
Wij zijn een gezin met twee kinderen (bijna 7 en 5.5 jaar) en helaas hebben zij geen opa's en oma's. Daarnaast hebben wij verder ook weinig familie. Dat is een enorm gemis.
Welke mensen kennen dit gemis en zouden ook willen kijken of er wellicht een klik is? Wij ontvangen dan heel graag een berichtje.

Groetjes van ons.
2018-06-19 21:29:23 REAGEER
M. Thielen
Dag lieve mensen
Ik ben een warme vrouw van 57 en zou graag een (steun)oma zijn. Uiteraard moet dit groeien en hoop eerst op een fijne vriendschap met jou mama en eventueel papa. Ik wil een hoop over mezelf vertellen maar dat doe ik graag via de mail en wellicht kunnen we elkaar een keer ontmoeten. Het zou fijn zijn als je ook ergens in het midden van het land woont. Ik woon vlak bij Utrecht.
Hartelijke groet van Monique
monithie@yahoo.com
2018-06-26 17:45:19 REAGEER
h. Bisschop
Dag lieve mensen
We zin een echtpaar van in de zestig
en zouden graag een opa en oma willen zijn
we wonen op een boerderij
dus wel kindertjes die graag buiten willen zijn en met dieren om willen gaan
het is in Drenthe
Hartelijk groeten Hennie
abpolman7@gmail.com
2018-07-07 12:08:25 REAGEER
.
Mijn wens zou zijn om een kind gelukkig te maken met mijn rol als steungrootouder .
Ik ben 59 jaar en woonachtig te Willebroek .
Mijn bedoeling zou zijn om sporadisch eens op te passen , leuke zaken met kind te doen (ook eventueel in bijzijn ouder) , samen verjaardag vieren , enz

Indien u zich aangesproken voelt , reageer dan vrijblijvend op mijn zoekertje
2018-08-10 11:31:02 REAGEER
c. boer
Voor onze lieve kindje, zoeken wij een tante/oom en opa/opa, onze familie hebben er helaas geen tijd voor, en we hopen op deze manier wel iemand mogen vinden die het echt met veel plezier doet, en misschien we ook wel iets voor elkaar betekenen!!. We zien graag jullie reactie tegemoet.
Familie.

annelies_30@hotmail.com
2018-08-10 17:20:52 REAGEER
c. boer
Voor onze lieve kindje, zoeken wij een tante/oom en opa/opa, onze familie hebben er helaas geen tijd voor, en we hopen op deze manier wel iemand mogen vinden die het echt met veel plezier doet, en misschien we ook wel iets voor elkaar betekenen!!. We zien graag jullie reactie tegemoet.
Familie.

annelies_30@hotmail.com
2018-08-10 17:20:53 REAGEER
n. Kortlever
heb je al iemand gevonden?
ik kan oma zijn . ben 65 en woon in oegstgeest. waar komen jullie vandaan?
gr. Nel
2018-11-15 15:33:02 REAGEER
m. veld
Ik ben vrouw van 58 jaar en zou graag een oma willen zijn voor kleine kinderen bij mij in de buurt. Ik woon in Schagen. email marijtjew@gmail.com
2018-08-31 14:34:18 REAGEER
J. Jansen
Ik ben een alleenstaande moeder en heb drie dochters van 14,6 en 9 maandjes. Mijn moeder is enkele jaren terug overleden waardoor mijn twee jongste helemaal geen oma hebben gehad. Ik gun het ze wel omdat het belangrijk is en fijn is om een oma opa te hebben. Het zijn gezellige spontane meiden die zeker weten graag een band willen opbouwen met een lieve opa oma. Wij wonen in Brabant. Bent u een lieve oma opa die kleinkinderen mist stuurt u dan een berichtje ? Misschien kunnen we veel voor elkaar betekenen? Jcvg@hotmail.nl
2018-09-16 00:45:45 REAGEER
n. Kortlever
ik woon omgeving Leiden, maar oma op iets grotere afstand kan toch ook? ik ben weduwe 65 jaar, geen kinderen.
gr. Nel
2018-11-15 15:34:43 REAGEER
B. Birx
Ik helaas kinderloos, zoek via deze weg een bonus kleinkind ben 47 jaar jong goedlachs vrouw, nooit slechte zin, woon in het zuiden des lands Limburg. Maar het gemis van een kleinkind is voor mij groot dus vandaar mijn oproep hier, doe graag knutselen ga graag naar de film noem maar op wat,mocht je meer willen weten kun je natuurlijk contact met me opzoeken.Mijn mail adres is biancaenron@telfort.nl
2018-10-02 21:26:51 REAGEER
P. Saarloos
Lieve allemaal

Wij , een gezin met 4 kindjes , een zoon van bijna 12, dochter van 10 en tweeling dametjes van net 6 en heel acties zoeken een steun opa en oma / oom/tante.
Mijn ouders zijn maar een paar weken per jaar in nederland en de andere oma heeft geen tijd/ zin om iets met onze kindjes te doen. We zoeken iemand die het leuk vind om eens bij voetbal of turnen te komen kijken. Ze gewoon eens mee te nemen naar het bos of strand, de kinderen vooral de jongsten vinden alles leuk.
We merken dat ze soms gewoon wat extra aandacht willen en dat kunnen wij ze toch niet altijd geven. Een opa en oma is toch veel specialer , maar helaas zit dit er nu niet in . Gewoon Een x logeren zouden ze geweldig vinden en dan echt niet alle 4 tegelijk. Gezellig op verjaardagen komen alles is te bespreken.
Leest u dit en lijkt u het leuk om ons gezin te versterken dan horen we graag van u. We zijn woonachtig in het Westland. Email: peggykian@gmail.com
2018-10-06 12:31:01 REAGEER
n. Kortlever
hallo , ik ben weduwe, 65 jaar.kinderloos , dus ook geen kleinkinderen omgeving Leiden. mijn interesse hebben jullie. laat maar wat horen. gr. Nel
2018-11-15 15:37:10 REAGEER
C. Brune
Hallo Oma Nel
Ben u al voorzien? Wilt u Oma van mijn dochtertje worden?
Warme groetjes
Cathy
2018-12-07 00:44:25 REAGEER
A. Schenkel
Wij zouden graag steun opa en oma willen zijn.
Onze kinderen wonen te ver en daarom zien we hen niet zo veel.
Wij wonen in Friesland Sneek.
Je kan ons mailen op anke.f@live.nl
We zien naar je berichtje uit.
2018-10-13 19:35:19 REAGEER
A. Mo
Wij zijn nog steeds opzoek naar grootouders, gezinnen, tantes in omgeving van Amsterdam, Haarlemmermmeer en Haarlem.

We hopen gauw lieve mensen te ontmoeten
2018-10-18 17:21:13 REAGEER
n. Kortlever
ik ben weduwe , 65 jaar, woon omgeving Leiden.
niet zo ver van Haarlem en Amsterdam
gr. Nel
2018-11-27 20:25:03 REAGEER
a. mennes
Hallo,

Wij zijn een jog gezin uit Drenthe,vader moeder en 2 tiener zonen.
Wij missen door omstandigheden grootouders om ons heen,vooral de gezelligheid een praatje maken.
Of een oom en tante zou ook welkom zijn.
Gezelligheid met verjaardagen en feestdagen.

We hopen gauw lieve mensen te ontmoeten.
2018-11-07 16:06:19 REAGEER
J. Borninkhof
Hallo fam. Mennes, waar wonen jullie ??
Mag ik jullie mailadres dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Groeten, J
2018-11-09 18:27:15 REAGEER
.
Goedemorgen,
Ik woon in Den Haag in een ruime woning met tuin en logeerkamer.
Ben 71 jaar en heb 3 volwassen kinderen 2 volwassen kleinkinderen en 2 oude kleine hondjes.
Ik zou het heel fijn vinden om weer jonge kleinkinderen in huis te hebben om leuke dingen mee te doen ik ben vaak alleen ,vroeger was ik ook veel met mijn kinderen/kleinkinderen in de weer.
dus als je een oma zoekt hoop ik dat ik aan jullie leven iets toe kan voegen wat ik mis en bij jullie ontbreekt astridinnemeee319@hotmail.com misschien tot snel met vriendelijke groet Astrid.
2018-11-09 11:55:27 REAGEER
C. Brune
hallo
2018-12-13 00:07:04 REAGEER
C. Brune
Hallo, uw email adres klopt niet!(astridinnemeee319@hotmail.com)
Wij wonen ook in Den Haag.
groetjes
2018-12-13 00:11:34 REAGEER
n. Kortlever
ik ben Nel, weduwe, 65 jaar , geen kinderen. ik woon omgeving Leiden. ik wil graag "oma" zijn voor 1 of meerdere kinderen.wil leuke dingen met ze kunnen doen, verjaardagen vieren, eventueel eens logeren, etc. etc.
ik rijd auto dus iets verder weg is geen probleem.
ik hoop op reakties
gr. Nel
2018-11-15 15:57:07 REAGEER
C. Brune
hallo, heeft u al kleinkinderen?
groetjes
2018-12-13 00:08:53 REAGEER
.
Hallo. Wij zijn een gezin uit West-Vlaandere en zoeken lieve en warme plusgrootouders om leuke dingen te doen met onze 2 kinderen van 4 en 7 jaar. Onze eigen ouders voelen zich jammer genoeg te oud. De natuur verkennen, samen bakken en af en toe een logeerpartijtje vinden onze kids top. Voelt u zich geroepen om onze oogappels te leren kennen? Laat gerust iets weten. Wij kijken er alvast naar uit u te ontmoeten.
2018-11-16 06:58:06 REAGEER
M. Kessel
Hallo ik ben marja
Ik ben alleen en ben 61 jaar ik zou heel graag oma willen zijn
1 of meerdere kinderen geen probleem Hoe meer hoe gezelliger.
Om leuke dingen te doen en feestjes vieren met ze.
Ik heb zelf 2 kleinkinderen maar Door omstandigheden zie ik ze niet
Dus heeft iemand interesse ik woon in amsterdam
Ik hoop op reactie
Groetjes oma marja

2018-11-16 23:30:52 REAGEER
N. Harink
Hallo wij zijn nikie en Ronald 33 en 34 jaar, we hebben 2 x een tweeling!
2 meisjes van 4 jaar en 2 jongens van 4 maanden.. Helaas is hun allerliefste oma in juli overleden, veel te vroeg! De meiden missen haar heel erg en de jongens kennen een liefdevolle oma hebben niet.
Wij gunnen onze kindjes, zoals wij van vroeger goede herinneringen hebben aan onze oma en opa, ook zo,n band met een oma en/of opa. Ze hebben nu nog een oma, die ze eigenlijk weinig zien en niet echt een oma oma is. Wij wonen in Nijmegen, en zouden het geweldig vinden als we een sterke band kunnen opbouwen met elkaar!
Mijn email is nikie1985@hotmail.com

Liefs van ons
2018-11-23 22:22:57 REAGEER
i. stoltenborg
hallo wij zijn moeder en vader van 33 en 40 jaar,wij zijn op zoek naar een leuke oma en opa voor onze dochters van 7 en 12 en nog een baby onderweg,we willen graag een opa en oma voor onze dochters zo dat ze ook opgroeien met de liefde en plezier van een opa en oma te hebben,we wonen in venray,zoekt u een leuk en gezellig gezin dan horen we graag van jullie.
groetjes ilona
2018-11-26 16:48:54 REAGEER
R. Thijssen
Hallo, waar wonen jullie ?
2018-11-28 07:11:39 REAGEER
i. stoltenborg
in venray en jullie?
2018-12-04 19:47:14 REAGEER
.
Bent u op zoek naar een zakelijke lening? persoonlijke lening, woningkrediet, autolening, studentenlening, schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz. Of u hebt om welke reden dan ook een lening van een bank of een financiële instelling geweigerd. Wij zijn particuliere geldschieters, leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 2% rente. Als u interesse hebt, neem dan vandaag nog contact met ons op (clintonjohnson536@bk.ru) en ontvang vandaag uw lening
Vriendelijke groeten,
Clinton Johnson-investeringsteam
2018-11-27 03:11:23 REAGEER
c. johnson
Bent u op zoek naar een zakelijke lening? persoonlijke lening, woningkrediet, autolening, studentenlening, schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz. Of u hebt om welke reden dan ook een lening van een bank of een financiële instelling geweigerd. Wij zijn particuliere geldschieters, leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 2% rente. Als u interesse hebt, neem dan vandaag nog contact met ons op (clintonjohnson536@bk.ru) en ontvang vandaag uw lening
Vriendelijke groeten,
Clinton Johnson-investeringsteam
2018-11-27 03:12:23 REAGEER
c. johnson
Bent u op zoek naar een zakelijke lening? persoonlijke lening, woningkrediet, autolening, studentenlening, schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz. Of u hebt om welke reden dan ook een lening van een bank of een financiële instelling geweigerd. Wij zijn particuliere geldschieters, leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 2% rente. Als u interesse hebt, neem dan vandaag nog contact met ons op (clintonjohnson536@bk.ru) en ontvang vandaag uw lening
Vriendelijke groeten,
Clinton Johnson-investeringsteam
2018-11-27 03:16:22 REAGEER
C. Brune
Hallo lieve Oma's en Opa's
Ik en mijn dochtertje van 7 maanden zijn opzoek naar een lieve Oma en Opa. Wij wonen in Den Haag maar Tot 25_30 km reizen vind ik geen probleem.
Fijne kerstdagen
Cathy
2018-12-06 16:31:08 REAGEER
A. normaal
Hoi
2018-12-10 16:38:11 REAGEER
A. normaal
Hoi allemaal ik ben een jongen van 14 en ik woon in de omgeving zeeland mijn hobby's zijn voetballen en spelletjes spelen. Ik heb ook nog 3 broertjes van 10j,7j,3 en een zusje van 2 jaar oud
2018-12-10 16:48:03 REAGEER

Zelf een bericht plaatsen?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreer je gratis


Jouw mening!

We willen steeds verbeteren en horen daarom graag je mening over onze artikelen: redactie@sennetmagazine.be.

Artikel uit SeniorenNet Magazine gebruiken?

Het overnemen van artikelen kan gratis, gelieve dit éérst aan te vragen aan de redactie op redactie@sennetmagazine.be. Een duidelijke bronvermelding van www.SeniorenNet.be is verplicht.
E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: