Huren bij Dockx Rental terugbrengen

Publireportage

Stap 5: terugbrengen

Het voertuig moet teruggebracht worden op de dag dat het huurcontract afloopt, voor 7.30u ’s morgens. Tenzij je een ander tijdstip hebt afgesproken.

Als je een voertuig huurt tot en met zaterdag, dan breng je het voertuig die zaterdag binnen voor 17.30u. Huur je een voertuig tot en met zondag, dan breng je het voertuig maandag binnen voor 7.30u.

Een voertuig kan binnengebracht worden buiten de openingsuren, dat spreek je op voorhand af. In dat geval zet je het huurvoertuig op de parking van de Dockx Service Shop of het Dockx Rental Point waar je het hebt afgehaald. Je zorgt er voor dat je:

  • het voertuig volledig afsluit;
  • de autosleutels in de sleutelbus gooit.

Je brengt het voertuig binnen in dezelfde Shop of Point waar je het hebt afgehaald. Wil je het voertuig in andere Shop of Point afleveren dan vermeld je dat bij de reservering. Voor deze service wordt een supplement van € 25 betaald.

Je kan het voertuig achterlaten aan een Belgische luchthaven als je dat op voorhand afspreekt met je Service Shop of Rental Point.

Het voertuig wordt proper, binnen- én buitenkant, en volgens de afspraken op het huurcontract binnengebracht. Lukt het niet om het voertuig proper binnen te brengen, dan wordt een extra kost aangerekend voor het reinigen van het voertuig.

Betaling:

  • Voertuig binnenbrengen tijdens de openingsuren: de afrekening wordt meteen gemaakt.
  • Voertuig binnenbrengen buiten de openingsuren: binnen de 7 dagen stap je de Service Shop of het Rental Point binnen waar je het voertuig hebt afgezet, de rekening wordt dan gemaakt.


Bron:
Dockx Rental

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: