Publireportage

duoLife® de krachtigste antioxidant

duoLife®
- is een unieke combinatie van de krachtigste antioxidanten
- gaat de ontwikkeling en de negatieve effecten van vrije radicalen tegen
- vertraagt de gevolgen van het ouder worden (anti-aging)

Vitanza Care-do

Ingrediënten per tablet:
poeder van waterkers (Nasturtium officinale R. Br.)
extract van groene thee (Camellia sinensis (L.) O. Kuntze)
extract  van geelwortel (Curcuma longa L.)
extract van broccoli (Brassica oleracea Italica-group)
extract van zwarte peper (Piper nigrum L.)

Bij de samenstelling van duoLife® werd bewust voor curcumine op oliebasis gekozen.
Biocurcumax® bevat de etherische olie uit de geelwortel en verhoogt zo 8 à 10 maal de opneembaarheid van de werkzame stoffen, curcuminoïden genoemd, in het lichaam. (Het is ook 10 maal zo duur). Curcumine zonder olie (veel goedkoper) daarentegen is moeilijk opneembaar in het lichaam omdat de curcuminoïden in vet oplosbaar zijn.Dossier Vitaliteit - Zwarte peper

Aan duoLife® is bovendien Bioperine® toegevoegd, een extract van zwarte peper.
Dit zorgt nog eens extra voor een verbeterde opname van de kostbare curcuminoïden.

Broccoli en waterkers behoren beiden tot de kruisbloemigen of cruciferen. De bittere glucosinolaten helpen de kruisbloemigen tegen ziekten en plagen. De beschermende actie treedt op wanneer de plant beschadigd wordt door kauwen, snijden of pletten. Het enzyme myrosinase zal op dat moment de glucosinolaten omzetten in de beschermende stoffen isothiocyanaten en indolen. Verhitting van de plant schakelt echter de activiteit van het enzyme uit zodat de omzetting naar de kostbare isothiocyanaten niet kan plaatsvinden. Vandaar dat broccoli, waterkers, spruiten, bloemkool,... best rauw gegeten worden.
Vitanza HQ opteert daarom enerzijds voor planten met een hoog gehalte aan glucosinolaten en anderzijds voor een bereidingsproces zonder verhitting. De gehele planten worden gevriesdroogd tot poeder om zo de hoogste concentratie aan fytonutriënten te garanderen.

In groene thee zitten meer en sterkere antioxidanten dan in andere theesoorten. Bovendien bevat groene thee de sterkste natuurlijke antioxidanten uit de gehele plantenwereld.
Intensief researchwerk bevestigt dat de werkzame stoffen enkel voordelen bieden wanneer zij door middel van een waterige extractie – precies zoals bij het zetten van een kopje thee - onttrokken worden aan de plant. Vitanza HQ kiest vanzelfsprekend voor deze veilige methode.

Dossier Vitaliteit - duoLifeDe samenstelling van duoLife® is niet zomaar gekozen: uit grondig onderzoek van de beschikbare wetenschappelijke literatuur blijkt dat de actieve componenten van duoLife® elkaar versterken, indien samen aanwezig in de voeding of in een supplement. Men noemt dit fenomeen synergie. Met kleinere doses kan men zelfs grotere effecten hebben dan wanneer de verschillende actieve stoffen apart worden genomen.

Gebruik:
Voor volwassenen.
Eén tablet per dag. Innemen voor het ontbijt met voldoende water.
Op advies van uw arts of gezondheidsspecialist kan de dosis worden verdubbeld (’s morgens en ’s avonds, telkens kort voor de maaltijd).
30 tabletten = 1 maandkuur

Bijzondere mededelingen:
Om een optimale werking te garanderen niet innemen met calciumrijke zuivelproducten.
Af te raden aan zwangere vrouwen.
Af te raden gedurende radio- en/of chemotherapie.  Sterk aanbevolen als ondersteuning tijdens de herstelperiode na de radio- en/of chemotherapie.
Voedingssupplementen zijn geen vervangmiddel voor een gevarieerde voeding.
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

< Disclaimer >

 

Bron:

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?