Energiek en vitaal door het leven zonder stress

Energiek en vitaal door het leven zonder stress

De rol van vitaminen, mineralen, sporenelementen en bepaalde natuurlijke stoffen.

Een gevarieerde voeding alsook een gezonde levensstijl is uiterst belangrijk voor onze gezondheidstoestand. Slechte voedingsgewoonten treffen alle lagen van de bevolking van jong tot oud. Het niet of nauwelijks eten van groenten en fruit, vis of andere producten uit de zee, alsook vegetarisme, veganisme, enz, doet de behoefte ontstaan naar extra toevoeging van vitaminen en mineralen.

Er zijn ook leefgewoontes en levensomstandigheden waarin een extra portie vitaminen en/of mineralen welkom is. Ondermeer bij personen die voortdurend onder stress staan.
Rokers vertonen vaak een nood aan extra toevoeging. Tijdens intensieve werk- of sportactiviteiten is supplementatie aanbevolen.

Senioren vertonen vaak tekorten aan vitaminen en mineralen wat een nefaste invloed kan hebben op hun weerstand. Tijdens revalidatie en na antibioticagebruik zijn supplementen eveneens aangewezen.

Dossier Vitaliteit

Bron: Vitanza HQ

Auteur: Dr. ir. Eric De Maerteleire

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: