Waar vandaan: Geld en Werk > Goed doel natuurbehoud > Word lid cyber-activist

--- ADVERTENTIE ---

Ik word cyber-activist!

Hoe ? Met Panda P@ssport

Panda P@ssport is een website van WWF International waarop je actie kan voeren voor het milieu in de hele wereld, waar je ook woont. Het is geen wedstrijd of internetspel over het milieu. Panda P@ssport is er voor iedereen die zich echt wil inzetten voor de natuur. En die door online actie te voeren echte resultaten op het terrein wil bereiken.

Panda P@ssport wil mensen die weinig tijd hebben de kans geven om goed geïnformeerd hun mening over belangrijke milieuproblemen te uiten.

pandaPanda P@ssport-houders zijn betrokken.

Ze zijn ernstig en redelijk. Ze hebben lef en willen resultaten zien. Wie met Panda Passport meedoet, maakt deel uit van een heel bijzonder team dat over de hele wereld een steeds grotere bekendheid krijgt, en dat heeft laten zien dat het met online campagne voeren veel resultaten kan boeken.

Vraag een Panda P@ssport aan en sluit je aan bij een groeiende gemeenschap van bijna 40.000 milieuactivisten die actie willen voeren om onze planeet te helpen overleven.

Succesverhalen

De inzet van de Panda P@ssport-activisten zorgde al voor belangrijke overwinningen. Ontdek ze hier.

Heb je nog geen Panda P@ssport? Schrijf je dan nu in!

Vragen over Panda P@ssport ? Lees onze FAQ


--- ADVERTENTIE ---

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.