Trapliften - Flow Swing

Publireportage

Flow Swing

Voor elke trap
Flow Swing is de meest flexibele traplift uit het gamma van ThyssenKrupp Monolift. Dankzij het uitgekiende concept kan de traplift op nagenoeg elke trap worden gemonteerd: smal, breed, met bochten, en op verschillende verdiepingen.

Discreet          
De Flow Swing oogt elegant en integreert zich feilloos in uw interieur.
De stoellift is uitvoerbaar in verschillende bekledingen, van stof over vinyl tot en met leer en is beschikbaar in een breed gamma van kleuren.

Als de Flow Swing niet wordt gebruikt kan de traplift in de parkeerbocht worden geplaatst, zowel bovenaan als onderaan de trap. De stoel wordt dan dichtgeklapt en neemt een minimum aan plaats in.

Tot slot, wordt de rail waarop de traplift beweegt, zeer laag op de trap gemonteerd en kan de kleur van de rail gekozen worden in functie van uw interieur of kleur van de trap. Zo wordt ook de rail een discreet element in uw interieur.

Comfortabel
De Flow Swing zorgt ervoor dat u op een comfortabele manier naar boven en beneden kan. Dankzij de handig voetenplank worden de voeten tijdens de rit voldoende en stevig ondersteund.

Om de knieën te allen tijde te beschermen, zal de traplift om zijn as draaien en achterwaarts of zijwaarts, naargelang de breedte van de trap, naar boven glijden.

Eenmaal boven of beneden maakt de stoel een precieze draaibeweging, zodat u, daar waar u het wilt, eenvoudig en veilig kan afstappen.Bron: ThyssenKrupp Monolift

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Heeft u een bijstandsverzekering?